SUPLEMENTI SA VIZIJOM

Vision Venostrong

Vision Venostrong – Čitav svet pred vašim nogama!

Kompleks Venostrong je novo sredstvo u borbi protiv venske insuficijencije. Jedinstvena formula prirodnog venotonika je stvorena specijalno za široku lepezu delovanja na vaskularni sistem. Za prirodni kompleks Venostrong su odabrane jedinstvene biljne komponente koje su se pokazale kao najefikasnija prirodna sredstva u borbi protiv venske insuficijencije.

Osobine suplementa

  • otklanja osećaj „težine“, bola i slabosti u nogama
  • otklanja otoke
  • pomaže u borbi protiv pucanja kapilara
  • umanjuje simptome hronične venske insuficijencije
  • sprečava nastanak tromboflebitisa i varikoziteta
  • obnavlja i jača zidove krvnih sudova
  • sprečava grčeve

Sastav

Jedna kapsula Venostrong (506 mg) sadrži sledeće aktivne komponente:

Ekstrakt ploda gorke pomorandže (Citrus aurantium) 125 mg
Ekstrakt komine grožđa (Vitis vinifera) 70 mg
Ekstrakt kore gorke pomorandže (Citrus aurantium) 25 mg
Ekstrakt lista gotu kole (Centella asiatica) 25 mg
Ekstrakt ploda papaje u prahu (Carica papaya) 12,5 mg

DELOVANJE

Često ne obraćamo pažnju na simptome kao što su slabost u nogama, otoci, grčevi u toku noći, ali ako se oni periodično ponavljaju, treba se zamisliti nad tim. Ovo je uslovljeno našim načinom života. Sedeći posao ili često stajanje, odsustvo fizičke aktivnosti i višak kilograma, neudobna obuća, male traume nogu vremenom mogu da dovedu do hronične venske insuficijencije i drugih problema vezanih za cirkulaciju krvi u nogama. VenoStrong će vas izbaviti od otoka i osećaja „težine“ u nogama, otkloniće sindrom umornih nogu i poboljšaće krvotok.

EKSTRAKT PLODA GORKE POMORANDŽE je izvor bioflavonoida hesperidina i diosmina koji imaju tonizirajuće dejstvo na vene i jačaju zidove krvnih sudova. Smanjuju osetljivost vena, povećavaju im tonus i smanjuju vensku stagnaciju, smanjuju propustljivost i krtost kapilara, poboljšavaju mikrocirkulaciju i limfotok, čime se smanjuju simptomi venske insuficijencije.

EKSTRAKT KORE GORKE POMORANDŽE kao izvor bioflavonoida hesperidina i diosmina, smanjuje rizik od nastanka venske insuficijencije. Efikasno povećava otpornost i efikasnost krvnih sudova, olakšava subjektivni osećaj kod venske insuficijencije: otklanja otoke, osećaj težine u nogama, svrab, grčeve, sindrom umornih nogu. Ima regulatorno dejstvo na krupne vene i sitne krvne sudove.

EKSTRAKT KOMINE GROŽĐA sadrži oligo proantocijanide, koji jačaju zidove krvnih sudova, i flavonoide, antioksidante koji regenerišu funkcije kapilara i pomažu u borbi sa otocima čiji su uzročnici u vezi sa venskim poremećajima. Ekstrakt komine grožđa doprinosi otklanjanju bolova, smanjuje grčeve, utrnulost i peckanje, posebno u toku noći. Poboljšava venski krvotok.

EKSTRAKT GOTU KOLE poboljšava krvotok, smanjuje pritisak u venama, doprinosi bržoj regeneraciji zidova krvnih sudova i smanjuje otoke. Poboljšava stanje kod proširenih vena, smanjuje osećaj opšte nelagodnosti i umor u nogama kod hronične venske insuficijencije.

EKSTRAKT PAPAJE sadrži ferment papain, smanjuje viskoznost krvi i poboljšava mikrocirkulaciju, smanjuje slepljivanje trombocita i njihovo taloženje na zidovima krvnih sudova, sprečavajući nastanak tromboflebitisa. Ima antiinflamatorno i kardiotonično dejstvo.

Ne preporučuje se: osobama koje ne podnose pojedine komponente proizvoda, trudnicama i doiljama.

Način primene: 2 puta po 1 kapsula dnevno za vreme jela.

Oblik pakovanja: 60 kapsula od 506 mg u plastičnoj bočici.

Način čuvanja: čuvati na sobnoj temperaturi (do 25 0C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok upotrebe: 3 godine.