SUPLEMENTI SA VIZIJOM

Vision Stalon Classic

Vision Stalon Classic –  Za obostrano zadovoljstvo

VISION suplement Stalon Classic doprinosi povećavanju seksualne aktivnosti, stimuliše potenciju, obogaćuje seksualne osećaje, sprečava narušavanje reproduktivne funkcije muškarca.

Osobine suplementa

  • Moćna antioksidantna zaštita
  • Podrška imunitetu
  • Povećava potenciju i poboljšava erekciju
  • Povećava libido i stimuliše seksualnu aktivnost
  • Doprinosi jačanju seksualne izdržljivosti, bogaćenju seksualnih osećaja i produžavanju seksualnog akta
  • Utiče na jačanje organizma u celosti i ima vitalizujuće dejstvo

Sastav

Jedna kapsula Stalon Classic (627 mg) sadrži sledeće aktivne komponente:

Žen-šen (Panax ginseng), koren 100 mg
Đumbir (Zingiber officinale), rizom 95 mg
Ginko (Gingko biloba), list 100 mg
Kola (Cola nitida, Cola acuminata), seme 50 mg
Suvi ekstrakt ploda Tribulus terrestris 200 mg
Vitamin E (α-TE) 7,5 mg
Vitamin B1 1,55 mg
Vitamin B3 (niacin, vitamin PP) 8,5 mg
Cink 2,5 mg

Delovanje

Vision preparat Stalon Neo je dodatak ishrani, koji podržava očuvanje funkcije polnih organa kod muškaraca, ubrzava cirkulaciju krvi u organima male karlice i aktivira sintezu muških hormona. Deluje postepeno, njegov cilj nije ostvarivanje brzog efekta, nego je suština u dugotrajnoj, postepenoj normalizaciji reproduktivnih funkcija muških polnih organa. Ovaj kompleks je fantastičan izvor biljnih afrodizijaka, energotonika, najneophodnijih vitamina i mikroelemenata.

Žen-šen, jedan od najjačih adaptogena, pomoći će muškarcu da se izbori sa umorom koji može da dovede do poremećaja erekcije ili poremećaja potencije; da se suprotstavi posledicama psihičkog i emocionalnog stresa; da poveća fizičku, umnu i radnu sposobnost. Žen-šen je neophodan za podršku svim sistemima našeg organizma. Zahvaljujući vitalizujućem dejstvu i uticaju na opšte jačanje organizma, žen-šen je izuzetan seksualni stimulator. On normalizuje hormonalni fon organizma, jača procese metabolizma, uvećava dotok krvi u organe male karlice i povećava interesovanje prema životu, a pre svega, njegovoj seksualnoj strani. Upravo zbog toga, njega i preporučuju za povećanje želje, mogućnosti i jačanje osećaja. Neke od komponenata korena žen-šena mogu da utiču na glatku muskulaturu, da poboljšaju erekciju, uvećaju stvaranje testosterona i pokretljivost spermatozoida.

Gama pravih „muških“ biljnih komponenata je dopunjena đumbirom i kolom. Đumbir sadrži vitamine i materije koje organizam sam ne sintetiše, već dobija spolja. Ove materije ubrzavaju metabolizam, nagone krv da brže cirkuliše, daju organizmu životnu snagu i, samim tim, imaju pozitivno delovanje na zdravlje muškarca. Đumbir i kola su biljke koje vitalizuju, sposobne su da obnove mušku potenciju, vrate fizičku snagu i energiju i da pojačaju libido. Đumbir i ženšen takođe stimulišu određene delove kičmene moždine doprinoseći otklanjanju erektivne disfunkcije i povećanju erekcije.

Ginko biloba povećava mikrocirkulaciju u organima karlice, ima pozitivno dejstvo na centralni nervni sistem, poseduje visoku antioksidantnu aktivnost. Takođe, povećava fizičku izdržljivost i seksualnu aktivnost, jača kontrakcije poprečno-prugastih mišića, poboljšava seksualnu funkciju. Ginkgo biloba je jedina, od poznatih nauci, biljka koja sadrži moćne antioksidanse, ginkgolide i bilobalide koji povećavaju elastičnost zidova krvnih sudova. Ginkgo biloba ne samo da širi krvne sudove mozga i periferije, već poboljšava i dotok krvi do organa male karlice, što je neophodno za čvrstinu erekcije

Tribulus (lat. Tribulus terrestris, babin zub, zubačica) je jednogodišnja zeljasta biljka iz familije Zygophyllaceae. Rasprostranjena je u sušnim i suptropskim predelima južne Evrope (i na Balkanu), Azije i Severne Amerike. Tradicionalno se koristi za lečenje impotencije i kao tonik za podmlađivanje, a danas je veoma popularna i među sportistima, bodibilderima i atletičarima kao prirodni anabolik. Steroidni saponini u tribulusu se označavaju kao X steroidni saponini. Istraživanja pokazuju da imaju potencijalni uticaj na ceo imunološki sistem u ljudskom telu zahvaljujući svojim antibakterijskim i antivirusnim efektima. Zbog ovog svojstva, smatra se da tribulus može biti primenjivan i interno i eksterno za lečenje herpesa i virusnih infekcija kao što je influenca i prehlada. Tribulus se preporučuje kao nesteroidni preparat biljnog porekla koji na prirodan način povećava proizvodnju vlastitog testosterona. Velike koristi od uzimanja tribulusa mogu imati i muškarci i žene. Kliničke studije pokazuju da žene koje uzimaju tribulus imaju manje hormonskih disbalansa u menopauzi. Sportiskinje mogu izgubiti masno tkivo i povećati masu i snagu. Jedino ograničenje u primeni tribulusa kod žena je da prekinu uzimanje 5 dana pre menstruacije i malo duži vremenski period pre planiranja trudnoće. Tribulus je popularan među sportistima zbog ergogenog efekta (poboljšanje sportskih performansi, snage izdržljivosti) i zbog sposobnosti da poveća snagu mišića.Ostali efekti Tribulus terrestrisa su: sniženje nivoa holesterola, sniženje krvnog pritiska, povećanje erekcije kao i dužine trajanja i učestalosti seksualnih odnosa.

Najefikasnijem usvajanju biljnih komponenata i jačanju seksualne izdržljivosti pomoći će pažljivo izabrani kompleks vitamina i cinkа. Oni imaju važnu ulogu u podržavanju reproduktivne funkcije. Najmoćniji antioksidant, vitamin E, štiti lipide ćelijskih membrana od razornog delovanja slobodnih radikala i doprinosi smanjenju dinamike upalnih procesa. Vitamin E aktivno utiče na metabolizam endogenog testosterona, doprinoseći održavanju njegove sinteze i bioloških efekata na normalnom nivou. Zajedno sa vitaminom PP reguliše reproduktivnu funkciju i jača potenciju.

Ne preporučuje se: osobama koje ne podnose pojedine komponente proizvoda.

Način primene: 2 puta po 1 kapsula dnevno za vreme jela.

Oblik pakovanja: 60 kapsula od 627 mg u plastičnoj bočici.

Način čuvanja: čuvati na sobnoj temperaturi (do 25 0C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok upotrebe: 3 godine.