SUPLEMENTI SA VIZIJOM

VISION narukvice – iskustva korisnika

VISION narukvice – iskustva korisnika

Vision narukvica - PentActive Neo srebrna

Zvezdana M.  Srbija

Sviđa mi se Vision narukvica. Ne samo da je lepa i moderna, već je i zdrava. Ima 5 dodataka isvaki ima svoje delovanje. Ja je stavljam i na čelo kada me boli glava, i na vrat, kada me vrat boli.

Jelica J.  Srbija

Okliznula sam se, pala i uganula nogu. Bila sam sa prijateljima koji su, kao i ja nosili Vision narukvicu Pentactive. Znajući da ona može lokalno da deluje na bol, dali su mi svoje narukvice i sa mojom je to bilo 3 narukvice koje sam stavila na skočni zglob. Olakšale su moje stanje dok nisam došla do doktora. Kada sam ih skinula, zglob je počeo da otiče. Uz terapiju lekova protiv bolova (ukoliko bolova bude), fiksiranja zgloba i proizvoda Vision, moj oporavak je brže tekao. Pila sam Pax, Antiox, Megu i obavezno EnjoyNT. Ponovo sam kao nova.

Vision narukvica - PentActive Neo crna mat muška

Marija Z.  Srbija

Ja i dalje ne verujem da moja Vision narukvica meni pomaže da lakše zaspim… Ovo je fanatzija

Slobodan S.  Srbija

Imam 65 godina i bio sam na pregledu. Na moje pitanje zašto mi je tako visok pritisak, on mi je odgovorio da je pritisak 195/145 u mom uzrastu normalan. Za lekare je to možda normalno, ali za mene nije. Počeo sam da nosim narukvicu PentActiv. Posle 1,5 meseci mi se pritisak normalizovao 120/80. Posle redovne upotrebe EnjoyNT (1 ujutru i 1 uveče) prošli su i bolovi u lumbalnom delu, a sa njima sam živeo 12 godina. Kćerka se dugo bavila sportom. Kada je napunila 19 godina, od opterećenja je počela da hramlje na obe noge, medicina tu nije bila mnogo od pomoći. Propala je i ona da pije ovaj proizvod za zglobove i za 8 meseci je sve bilo kao rukom odneto.

Arkadij Reznikov, Moskva, Rusija

Muškarac nerado govori o svojim boljkama, osim ako to nisu rane zadobijene u časnom boju. Ali moj slučaj je poseban. Posle čestih lomova kostiju nogu i mnogo operacija vezanih za to, pojavili su se problemu sa nožnim zglobovima, kirkulacijom i taloženjem soli. Klasični medicinski tretmani davali su samo privremene rezultate. Od podneva noge su mi „odpadale“ od bolova. Zahvaljujući preporuci svojih kolega nabavio sam narukvicu Vision QuardActiv i produžio je sa nekoliko karika da bih je mogao nositi na nozi. Već drugog dana sam primetio da su se bolovi pojavljuju tek oko četiri sata, a dok nisam nosio QuardActiv pojavljivali su se oko dva sata. Posle dvadeset dana već sam mogao da se krećem bez bolova. Sa ovom čudesnom narukvicom na nozi se osećam mnogo samouverenije.

Marija Gedrene, Viljnus, Estonija

Ceo mesec nosim narukvicu QuardActiv ne skidajući je. Za ovo vreme nijednom me nije zabolela glava, ali najvažnije je to da mi se normalizovao pritisak. On je kod mene uvek bio nizak. Umor, takođe nisam osećala. U svakom slučaju osećam se dobro.

Tanja Tkačenko, Minsk, Belorusija

Nosila sam narukvicu QuardActiv praktično stalno sa kratkim prekidima. Za 10-15 minuta kada sam prvi put stavila narukvicu prošla me je glavobolja. Posle 5-7 dana dejstvo narukvice QuardActiv ispoljilo sa na „čišćenju organizma“, a kasnije se regulisao rad debelog creva. Povećanje fizičke aktivnosti i radne sposobnosti nisam osetila. U vremenu kada narukvicu nisam nosila nikakvih neprijatnosti nisam osećala. Jedanputa sam dala dva dana narukvicu koleginici kod koje je počela prehlada (kašalj, kijavica, glavobolja). Sledećeg dana joj je bilo lakše, prošla je glavobolja i kijavica. Kada je skinula narukvicu glavobolja se povratila.

Mihail Matvijenko, Novosibirsk, Rusija

Mogu raći da je za mene glavni rezultat uticaja narukvice QuardActiv pozitivan uticaj na nervni sistem. Postao sam spokojniji, nestale su nervoze i rastrojstva. Rečima je teško opisati, ali probaću: vozim auto, posmatram okolinu, sve je divno, sunce sija, nikakve težine na duši. Ranije sam osećao stalne brige, nespokojstvo u vezi posla i svega drugog. Pošto je stres glavni uzročnih mnogih bolesti, to se nadam da će ovo imati pozitivan uticaj na celokupno moje zdravlje.

Rezultat za suprugu: Muče je česte glavobolje. U sva tri slučaja kada je stavila narukvicu QuardActiv na glavu glavobolja je nestajala.

Olga Kapran, Pavlador, Rusija

Oduvek je na moje fizičko stanje umala uticaj promena vremena. Od kako nosim narukvicu QuardActiv zglobovi me više ne bole, iako se vreme menja često (oštra kontinentalna klima). Prestao je da mi pada pritisak (normalan za mene je 90/70, ranije je padao na 70/50-40).

Dmitrij Levit, 32 godine, Izrael

Tokom 4 godine imao je mukle bolove u nogama. Posle planinarenja ili fizičkih napora pojavljivali su se oštri bolovi u kolenima. Poslednje godine stanje se pogoršalo, desna noga se gotovo nije savijala u kolenu, veoma je teško hodao, stajati je mogao samo pridržavajući se na nešto. Prošao je mnoga medicinska ispitivanja koja ništa nisu pokazala, dijagnoza nije ustanovljena. Počeo je da nosi narukvicu QuardAktiv. Posle 4 dana nestali su oštri bolovi u kolenima. Za dve nedelje nestala je težina, počeo je mnogo lakše da hoda, kasnije je čak počeo i lagano da trči.