Sedam činjenica o D4X

 

D4X – naziv proizvoda, liči na tajni kod, intrigira i potstiče na razmišljanje. (Odgonetka je sledeća: D – defense (odbrane), 4 – četiri, X - osa (pravac delovanja)). Čak i pakovanje novog proizvoda Vision nije, kapsula, tableta ili tuba – ono se sastoji iz posebne porcije sa futurističkim nazivom „unidoza”(Unit Dose).

“Unikalnim“, „neuporedivim“, „inovacionim“ i „revolucionarnim“ – danas se u reklamnim kampanjama naziva praktično sve – od automobila do voćnih jogurta. Te se reči upotrebljavaju tako često da su izgubila prvobitno značenje. I ako u slučaju proizvoda D4X ovi epiteti bi označavali punu istinu, mi ih nećemo koristiti, već ćemo se oslanjati samo na činjenice. A činjenice, kako je rekao neko pametan, to su najtvrglavije stvari na svetu ...

 

Činjenica br.1: Unit Dose D4X - doprinosi zaštiti glavnih organa


Glavni organi su organi ili tkiva na koje više nego na ostale organe deluju ova ili ona sredstva. Na primer: nikotin utiče na krvne sudove i organe za disanje, alkohol negativno utiče na jetru, bubrege i srce, nezbalansirana ishrana smeta želucu, crevima i pankreasu. Glavni organi su veoma podložni negativnom delovanju stresa, loših navika, narušenoj ekologiji ili nepravilnom koriscenju lekova. Ali postoji dobra novost D4X, sa svoje strane je proizvod-antiotrov koji pod zaštitu uzima naše glavne organe i pretvara ih u ''tvrđave''. I što je posebno važno, proizvod D4X pomaže istog trenutka. Za razliku od drugih okrepljujućih proizvoda, da bi se rezultati pojavili nije potrebno da se čekaju dani, nedelje ili meseci. D4X deluje kao kišobran: čim se nad glavnim organima nadvije oblak intoksikacije, on se odmah može ''otvoriti'' upravo na mestu na kom se ''padavine'' i očekuju. Pri tom proizvod D4X deluje na organizam kao na jedinstven sistem i ne dozvoljava nastanak ni najmanjeg problema: normalizuje krvotok, smanjuje nivo holesterola u krvi, omogućava stvaranje energije, sprečava prevremeno starenje organizma, jača ''ćelisko disanje'', poboljšava rad mozga, srca, jetre, bubrega, pluća, želuca, creva, pankreasa, kožnog omotača, koštanog tkiva, kičmene moždine, krvi, plazme i limfe.


Činjenica br.2: Unit Dose D4X - pametna hrana, novo pokoljenje korisno za zdravlje


Novi proizvod se naziva ''hrana budućnosti''. Proizvod D4X nije dijetetski suplement, nije lek, već ''pametna hrana''. Istovremeno i ako je obična hrana veoma korisna, ona na organizam ima fizičkodelovanje, a proizvod D4X deluje na organizam kao semafor, utičući na rad glavnog organa koji šaljeimpulse, na rad mozga. I sve ovo zahvaljujući tome što su čestice D4X-a neverovatno male, obima100 nanometara ( nanometar – milijarditi deo milimetra ). Zahvaljujući tome, nano-čestice prodiru u''zatvorenu'' zonu organizma i kao mozak joj komanduju, a ona sa svoje strane izvršava komandu ipočinje pravilno da upravlja organizmom.


Činjenica br.3: Unit Dose D4X - prirodni proizvod stvoren pomoću molekularne ekstrakcije i homogenizacije

U sastav ''pametne hrane'' proizvoda D4X ulaze samo prirodni sastojci glog, šipurak, hibiskus,ćilibarska kiselina i med. Ali, vrednost prozvoda nije samo u njegovom sastavu. Prizvodi iz grupeSmart Food se dobijaju uz korišćenje neintruzivne molekularne ekstrakcije. Ovo omogućuje da se iz biljne sirovine uzimaju praktično na molekularnom nivou samo neophodni sastojci koji su očišćeni od neželjenih primesa. A upravo takve ''neželjene primese'' kako su istraživanja i pokazala, mogu sesresti čak i u najkorisnijim biljkama. Kadmijum, olovo, arsen, živa, pesticidi, crvene štapićastebakterije, buđ, radionukleidi - sve ove štetne primese se mogu naći u bilo kojoj biljnoj sirovini, utakozvanim uslovo-dozvoljenim količinama. Za prisustvo ovakvih ''primesa'' su ''krivi'' uzgajanje,nepravilan transport i obrada.

Osim toga zahvaljujući molekularnoj homogenizaciji, tvorci proizvoda imaju mogućnost da''programiraju'' ove molekule na određena delovanja. Nije dovoljno da se napravi formula proizvodakoja deluje, neophodno je da se obezbedi očuvanje svih njegovih svojstava u toku dugogvremenskog perioda. Za to su potrebni ili konzervansi ili specijalno skupo pakovanje. Proizvod D4Xmože bez oba: molekularna homegenizacija obezbeđuje konzistenciju proizvoda, zahvaljujući kojoj jeomogućen dug rok čuvanja bez upotrebe konzervanasa. Ovaj ''produžen'' efekat se postiže ne samona račun homogenizacije. Preostala dva faktora koja produžavaju rok trajanja su prirodni med, koji je sastavni deo proizvoda, ali i zasebno pakovanje svake doze proizvoda. Na ovaj način postignutproduženi rok trajanja doprinosi očuvanju još jednog ranjivog organa - novčanika potrošača.


Činjenica br.4: Unit Dose D4X - rezultat rada svetski priznatih stručnjaka


Proizvod D4X je stvoren u virtuelnoj naučnoj laboratoriji - DEM4, koja je specijalizovana za stvaranje proizvoda novog pokoljenja, Smart Food - pametne hrane. U osnovi rada laboratorije je zajedničko istraživanje Vision i Svetske Zdravstvene organizacije, kao i nova otkrića u oblasti zdrave ishrane. U radu laboratorije učestvuju i poznate ličnosti kao što su: doktor farmakoligije Ahmed Mbodž, direktor farmaceutskog koncerna Arkopharma dr. Maksimilijan Rombi, Vicepredsednik kompanije za međunarodni razvoj proizvoda Vision, Aram Arutjunjan. Na čelu laboratorije DEM4 je lično Predsednik kompanije Visiona, Dimitri Burjak.

 
Činjenica br.5: Unit Dose D4X bestseler - neophodan za sve uzraste


Deca, omladina i ljudi u srednjoj životnoj dobi imaju apsolutno različite životne prilike - imaju različite navike i potrebe. Ono što je neophodno organizmu koji se razvija, ne mora biti aktuelno za zreo, već formiran organizam. Ali stručnjaci laboratorije DEM4 su stvorili proizvod koji je neophodan svim uzrastima i socijalnim kategorijama. Štetni energetski napici i stimulansi su bič mladom naraštaju.
Duvan, alkohol i lekovi su česti saputnici zrelosti. Ali nezavisno od čovekovog uzrasta, proizvod D4X štiti organizam od štetnog delovanja, podiže njegov energetski status i doprinosi detoksikaciji organizma.


Činjenica br.6: Unit Dose - zdrava ishrana može da bude i ukusna

''Zašto je neukusno sve što je korisno?'' uzdišu poklonici zdravog života, tužno gledajući na niskokalorične listove zelene salate, pšenične klice ili nemasni kefir. Posebno je teško ljubiteljima slatkiša, ali,samo do trenutka dok se nije pojavio unit dose D4X. ''Pametna hrana'' se predivno slaže sa prirodnim mlečnim proizvodima čineći ih ukusnim, kao što su mnogima omiljeni jogurti sa dodacima, samo što je nas proizvod mnogo korisniji.


Činjenica br.7: D4X - lako se prodaje i kupuje


Pošto proizvod D4X nije dijetetski dodatak ishrani, već sam po sebi hrana, njegova upotreba nije ograničena. Proizvod ne podleže posebnoj registraciji, a njegova prodaja nije podvrgnuta posebnim uslovima koji su svojstveni za farmaceutske preparate. Sa strane zakonodavstva, iako poseduje neverovatno jedinstvena svojstva, proizvod D4X može biti realizovan kao i čokolada ili teglica meda.
Šta reći? Obično čudo!

 

Home | Info | Arhiva tekstova | Sedam činjenica o D4X