Rezultati primene EnjoyNT suplementa i gela za zglobove (zdravlje zglobova)

Jegor, 16 godina, Litkarino, Rusija

U januaru 2011. godine pojavila se kvrga na pregibu šake. Hirurg je postavio dijagnozu: „higrom na zglobu ruke“ (inače to je rasprostranjena bolest gitarista i kompjuteraša). Jegor se bavi i jednim i drugim. Doktor je predložio operaciju. Rešili samo da operacija sačeka. Počeli smo da dajemo dečku povećane doze suplemenata Vision Classic Hit, masirali smo šaku gelom za zglobove EnjoyNT, a noću smo stavljali VISION narukvicu na ruku. Posle 2 meseca kvrga je nestala. Eto kako su izuzetni proizvodi VISION.

 

Marija, 35 godina, Zvenigorod, Rusija

enjoynt_marija Imala sam prelom natkolenice. Dva meseca sam provela u gipsu, a kada su mi ga skinuli, zatekla sam oteklo koleno koje se ne savija i užasno boli. Mesec dana masaže i fizikalne terapije dali su mali rezultat (mogla sam da savijem nogu za 90 stepeni), ali otok je ostao, a koleno je imalo modru nijansu. Po preporuci rešila sam sa kupim VISION EnjoyNT gel za zglobove, kapsule EnjoyNT i Nutrimax+. Kao razultat upotrebe otoka je nestalo, povratila se normalna boja kože, bol je nestala već posle nedelju dana. To je fantastičan razultat!             

 

Anatolij, 44 godine, Novosibirsk, Rusija

Posle preloma noge i zarastanja preloma imao sam bolove prilikom stajanja i hoda. Godinu dana sam hramao. Onda sam rešio da koristim kapsule EnjoyNT (3 bočice) i gel za zglobove EnjoyNT kompanije VISION. Bol je prošao, mogao sam normalno da hodam. I još nešto, osteohondroza vrata prestala je da me muči!


Adelja, 63 godine, Ruza, Rusija

enjoynt_adelja Imala sam veoma jake bolove u kolenu. U februaru 2012. lekar mi je preporučio operaciju, jer je hrskavica bila totalno istrošena. Imala sam osećaj da se kosti direktno dodiruju, tj. da se taru jedna o drugu. Godinu dana sam pila lekove protiv bolova, a kao rezultat toga dobila sam jake bolove u želucu. Zato sam prestala da pijem analgetike i prešla da masti za ublažavanje bolova, ali sam i dalje  imala bolove u želuci. U martu 2012. po preporuci počela sam da koristim preparate VISION Klasičnog kompleksa: Antiox+, Pax+Forte, Nutrimax+, Detox+, Sveltform+, Chromevital+, a takođe i Megu i capsule EnjoyNT za jačanje zglobova. Posle dve nedelje prijema preparata bolovi u kolenu su se umanjili i povećala se pokretljivost. Posle mesec dana bolovi su prestali, a osećaj trenja kostiju je nestao. Poprevilo se opšte stanje organizma, pojavio se elan i energija, popravilo se psihofizičko stanje. Produžavam da pijem preprate VISION radi profilaktike. O opreaciji veše ne razmišljam.                                    

 

Marina, 30 godina, Novosibirsk, Rusija

Posle sportske povrede mučili su me bolovi u leđima. Ponekad mi je bilo teško i da ustanem iz kreveta. Počela sam da koristim EnjoyNT gel za zglobove i kičmu zajedno sa suplementom EnjojNT koji sadrži hondroitin i glukozamin. Zadovoljna sam razultatom, bolovi su se smanjili već posle nedelju dana upotrebe.

 

Elena, 42 godine, Jegorevsk – Moskovska oblast, Rusija

enjoynt_elena

Pre 7 godina su mi postavili dijegnozu -  gonartroza levog kolenskog zgloba 3. stepena – ne smeš da trčiš, da se baviš sportom. Noga je trebalo da bude uvek polusavijena. Potpuno je saviti ili ispraviti bilo je nemoguće zbot neizdrživog bola. Čekala me je operacija i potpuni prestanak bavljenja sportom.  Tokom 2 godine svakodnevno sam dobijala inekcije (blokade) protiv bolova. Osim toga, imala sam herniju u lumbalnom delu kučme.

Koristila sam vitamine VISION klasične linije 3 puta u toku dana, a  Pax+Forte 8 puta dnevno, Antistres kompleks 2 puta dnevno i EnjoyNT (vitamini za zglobove) svaki dan. Posle dve nedelje nestali su oštri bolovi, a za mesec ipo dana ostali simptomi. Od početka prijema prošlo je više od šest meseci. Već 3 meseca idem na visokim potpeticama, praktično sam zaboravila na bolove. Kolena savijam i ispravljam potpuno bez neprijatnosti. Leđa me više ne bole, kao ni kolena. Ja sam u šoku ot ovih rezultata!


Zoja Ivanova, 63 godine, Habarovsk, Rusija

Još u detinstvu pojavio mi se reumatizam, problemi sa zglobovima su me mučili praktično ceo život. Znala sam da je u ovim godinama taj problem teško rešiti. Ali ja sam zdravo živela, imala sam redovne fizičke aktivnosti, vodila računa o pravilnoj ishrani i redovno sam uzimala dodatke ishrani sa glukozaminom i hondroitinom. Poslednjih pola godine svaki mesec uzimam po jednu kutiju kapsula EnjoyNT. Bolovi su se smanjili, smanjio se otok. Počela sam lakše da se krećem. Odlučila sam da ubuduće redovno uzimam ovaj VISION preparat. To je bolje nego piti lekove protiv bolova.


Galina, 50 godina, Krasnoznamensk, Rusija

enjoynt_galina Do početka upotrebe VISION preparata imala sam alergiju, višak kilograma, visok krvni pritisak, grčeve u  nogama (posebno noću), bolove u zglobovima, onemoćale noge. Počela sam da uzimam VISION vitamine: napočetku Detox+ i Pax+. Zatim sam dodunila program sa suplementom EnjoyNT (vitamini za zglobove sa glukozaminom) i EnjoyNT gelom, a kanije sam postepeno dodavala sve preparate iz klasičnog kompleksa. O alergiji sam zaboravila potpuno iako sa nama u kući živi naš voljeni pas.  

Dodatni rezultat: smršala sam 18 kg, a težina se nije vratila što je inače veliki problem za mnoge ljude koji pokušavaju da smršaju. Zglobovi me više ne muče. Sada mi je pritisak 120/80.


Dimitrij, 27 godina, Jekaterinburg, Rusija

Koristim EnjoyNT gel (gel za bolove u zglobovima) pre i posle treninga u teretani.


Natalija Sergejevna, 59 godina, Omsk, Rusija

Već 7 godina me muči artritis. Noću me „zavijaju“ zglobovi na rukama i kolenima, nedaju da spavam. Sin mi je kupio VISION EnjoyNT gel za zglobove. To je prosto rečeno melem za zglobove! Uveče namažem laktove i kolena i spavam mirno. Dopada mi se što ovaj gel za zglobove ne žari, ne greje, ne hladi. Ja bih rekla nekako prirodan, praktično se ne oseća, ali je efekat zadivljujući!