SUPLEMENTI SA VIZIJOM

VISION preparati – iskustva primene odrasli

VISION preparati – iskustva korisnika (odrasli)

Dragana Milićević, 59 godina, Beograd, Srbija

Dugi niz godina imala sam visok krvni pritisak i koristila raznorazne lekove, ali i pored toga pritisak je oscilirao od 90/60 do 240/130. Do poboljšanja nikako nije dolazilo, a lista problema se sve više umnožavala i ja sam tonula. Posle 8 godina “lečenja” i ispijanja sve te količine hemijskih lekova (6-7 vrsta po terapiji), dijagnostikovana mi je CIROZA JETRE! Tražeći rešenje iz tako očajne situacije, pre dve godine pronašla sam Vision preparate i počela da koristim Klasični Kompleks. Posle samo 20 dana korišćenja dobila sam fantastične rezultate. Moj pritisak se potpuno stabilizivao! 120/80 neverovatno! I to napominjem opet posle samo 20 dana korišćenja Klasičnog Kompleksa. Iz upotrebe sam potpuno izbacila sve hemijske lekove. Danas, dve godine kasnije, moj pritisak je i dalje 120/80! Korišćenjem drugih Vision preparata jetra se polako vratila u funkciju, i sada se osećam zaista odlično i što je najvažnije zdravo!

Donka Mitrović, 24 godine, Srbija

Od samog početka imala sam problema sa PMS-om. Stomačni bolovi bili su strašni, i cesto sam morala da primam injekcije kako bi ih ublažila. Koristila sam veoma jake lekove Brufen, Rapten … koji su mi izazivali mučninu i povraćanje, ali mislila sam da nema drugog izlaza. Svakog meseca, tri dana bih ležala u krevetu, kao najgori bolesnik i izostajala sa posla.

Pre više od godinu dana, moja sestra počela je da koristi Vision preparate, zbog problema koje je imala sa sinusima, i tada sam videla da u njhovom asortimanu postoji i tzv. Ženski kompleks (Artemida, Nortia, Medisoya, Beauty), koji pomaže u rešavanju problema koje sam imala. Počela sam odmah da ga koristim, nestrpljivo čekajući rezultate. Prvog meseca bilo mi je lakše i nisam imala potrebu za korišćenjem lekova koji ublažavaju bol… Drugog meseca nisam ni osetila…kakva sreća!!! Prezadovoljna sam i apsolutno svim devojkama i ženama preporučujem ovaj kompleks, jer će im život učiniti mnogo lakšim, a i srećnijim!!!

Đorđe Pajić 40 godine, Beograd, Srbija

Vision proizvode koristim već godinu i po dana. Zbog svog napornog posla imao sam mnogo problema sa zdravljem koji su se manifestovali u vidu svakodnevnih glavobolja, bolova u želucu, kičmi, lošim snom, koji je prekidan čestim grčevima u nogama. Odlučio sam da koristim najpre Klasični Kompleks. Posle samo nedelju dana korišćenja, primetio sam poboljšanja u svom zdravlju. Posle mesec dana moji problem su potpuno nestali.

Vision preparate koristim i dalje, preventivno.

Gordana Gojković, 42 godine, Beograd, Srbija

 

Imala sam hronični laringitis od svoje 20. godine. Česte anemije, bolovi u leđima, krivljenje u stranu, krvarenje desni. Po početku uzimanja Klasičnog Kompleksa Vision, ubrzo je sve nestalo. Bolovi u leđima već nakon mesec dana, a posle tri meseca krvarenje desni. Bolje sam se osećala, kao što se i sada osećam odlično.

 

Lana Miljević, 18 godina, Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Imala je problem sa alergijom na polen trave i drveća. Tri godine je  bila na terapijama, a u međuvremenu je probano sve što je smatrano da može pomoći od alternativne medicine, što nije dalo nikakve rezultate. U avgustu počinje sa korišćenjem Vision proizvoda. Prvi rezultati su se pojavili u prvom mesecu korišćenja, a pošto se njen problem manifestuje u vremenu od marta do juna, tek iduće godine su dobijeni rezultati za polensku alergiju. Više ne koristi lekove. Rešila je i niz drugih problema kao što je glavobolja, regulacija menstrualnog ciklusa, anemija itd. Proizvode Vision koristi stalno radi održavanja svoga zdravlja, nosi narukvicu quardactiv i upotrebljava Gel Millenium s kojim rešava akne.

Vladimir Knežević, 24 godine, Srbija

Ja se profesionalno bavim sportom-fudbalom, od svoje 8. godine. Svakodnevni treninzi, utakmice, takmičenja, iscrpljuju organizam i ponekad osećam da uopšte više nemam snage ni za šta. Koristim preparat Chromevital iz linije Klasičnog Kompleksa Vision, i on mi pomaže da uvek budem u formi, daje mi neophodnu snagu i energiju, i drži moj imunitet na visokom nivou. Koristim ga svakodnevno, nekoliko godina i mogu sa sigurnošću da kažem da je to nešto što je danas neophodno svakom “sportskom” organizmu!

Neli Pavlova, 46 godine, Plovdiv, Bugarska

Bavila sam se privatnim biznisom 10 godina, jako mi se pogoršalo zdravstveno stanje, bili su problem sa nervnim isitemom, pritisak mi se skakao i dobijala sam nervne slomove nekoliko puta nedeljno. Na kraju su se pojavili čvorici na štitnoj žlezdi koje je trebalo da operišem. Pocela sam da koristim proizvode Vision i već prve nedelje sam primetila da mi je bolje. Posle mesec dana regulisala sam pritisak, i nervni sistem se regulisao. Posle 7 meseci, bez operacije nestali su i čvorići.

Mirjana Stefanović, Srbija

Za svoje godine zaradila sam dosta zdravstvenih problema. Ali najveće probleme imala sam sa sinusima i štitnom žlezdom. Imala sam česte upale sinusa, praćene jakom glavoboljom, nos mi je stalno bio zapušen, te sam uvek imala podočnjake i delovala iscrpljeno. Kada sam počela da koristim Vision Klasični Kompleks, nakon 15ak dana počeo je proces pražnjenja sekreta iz sinusa. Od tada je prošlo dve godine, ja više ne znam za upalu sinusa, čak ni za običnu kijavicu. Što se tiče problema sa štitnom žlezdom, na jednom od sistematskih pregeda konstantovana mi je izraslina veličine zrna graška. Kad sam otišla kod hirurga na institut za onkologiju, on je odmah rekao da moram na operaciju. Međutim, poučena ja sam ipak odustala od operacije i počela terapiju sa Vision proizvodima. Nakon dva meseca kvržica se potpuno osušila i ostao samo mali ožiljak. Lekari su bili iznenađeni, a ja prezadovoljna.

Vlado Jajčević, 63 godine, Srbija

Pre tri godine, niz zdravstvenih problema su ugrožavali moj život: cista na bubregu, upala prostate, ukočena i bolna kičma, zbog koje sam i više meseci bio nepokretan u krevetu, gljivice na noktima… dovoljno da se osećate stalno zabrinuto i sa nesanicom. VISION proizvode su mi preporučili od srca! Počeo sam odmah da uzimam BAD-e (biološko aktivne dodatke ishrani – suplemente), i već za tri dana počeo sam da spavam, za pet dana sam primetio da me bubreg ne boli, a za mesec dana ciste nije bilo na snimku! Za tri meseca nestale su gljivice, a uz Muški Kompleks (Stalon, Artum, Ursul, Lamin) sam se podmladio sasvim. Kičma je odlično! Sve ove godine koristim svaki dan kompletnu ponudu proizvoda Vision. Posebno želim da naglasim blagotvorno dejstvo Klasičnog Kompleksa, Regenerativnog i Muškog Kompleksa, kao i proizvoda Safe to see, zahvaljujuci kome mogu da čitam bez naočara.

Zorica Lakić, 45 godina, Beograd, Srbija

Pre 15ak godina, dobila sam alergije koje su trajale od marta do oktobra. Nije moglo biti ustanovljeno zašto dolazi do alergije, pa sam često govorila da sam alergična na sve. Više od pola godine provodila sam na inhalacijama, terapijama, injekcijama… Više od 11 godina koristila sam različite lekove, a situacija se ni malo nije menjala, u stvari jeste – na gore, i tako sam bila na korak od alergijske astme. Vision preparate – Klasični Kompleks počela sam da koristim pre tri godine. Već posle 7 dana osetila sam promene – ovoga puta na bolje. Više sam spavala, bila sam odmornija, imala sam više enegrije. Nakon nekoliko meseci izbacila sam iz upotrebe sve hemijske lekove. Alergije su se potpuno povukle. Tako je ostalo do danas i sa sigurnošću mogu da kažem da sam potpuno zdrava osoba!

Inna Ridzel, 39 godina, Srbija

Ja sam imala jake glavobolje i mučnine od svoje 13. godine. Koristila sam razne lekove, ali nije bilo nikakvih pomaka. Kada sam napunila 27 godina, glava me je bolela svaki dan. Bili su mi potrebni sve jači i jači lekovi i u što većoj količini. Uz sve to imala sam nizak pritisak, hroničan umor i česte prehlade. Kada sam počela da koristim proizvode Vision, bila sam veoma iznenađena što se već posle prvog meseca korišćenja moje se stanje drastično promenilo. Pritisak se normalizovao, nestao je umor, nestali su podočnjaci i sve manje su mi bili potrebni lekovi za glavobolju. Ona se najpre proredila, a zatim je za relativno kratko vreme potpuno nestala! Proizvode Vision koristim već punih 10 godina svaki dan. Prezadovoljna sam time što ne samo da sam uspela da povratim i sačuvam svoje zdravlje, vec i dobar izgled , jer izgledam isto kao pre 10 godina, a možda čak i bolje.

Dragica Repaja, 59 godina, Beograd, Srbija

Zbog zdravstvenih problema koji su me dugo pratili morala sam da napustim posao To su bili problemi sa holesterolom, povišeni trigliceridi, nizak pritisak, nedostatak koncentracije, vene i kapilari, masna tkiva… Pokušavala sam da rešim te problema na mnoge načine… Ali ništa nije dalo rezultata. Počela sam da koristim BAD Vision. Vrlo brzo sam i osetila rezultate. Najpre mi se vratila energija, a sa njom i koncentracija. Posle samo mesec dana korišćenja regulisala sam nizak pritisak. a nešto malo kasnije i trigliceride i holesterol sam dovela u normalu. Bila sam oduševljena kada sam shvatila i da su se povukle vene i kapilari sa nogu. Danas, tri godine koristim ove fantastične proizvode, u koje sam, prosto zaljubljena, ja mogu da ceo dan hodam u štiklama, puno putujem, imam puno snage i energije, i imam još puno ciljeva i planova.

Radomir Đukić, 60 godina, Srbija

Moji zdravstveni problem bili su najpre veoma loša cirkulacija u nogama –  leti sam spavao u carapama, jer su mi noge bile hladne kao led, zatim povišen pritisak i problemi sa prostatom koji danas ima gotovo svaki muškarac. Počeo sam sa korišćenjem Klasičnog Kompleksa i već posle nekoliko dana pritisak mi se normalizovao, i lakše se disalo! Nešto kasnije, popravila se i cirkulacija u nogama, tako da ne moram više da spavam u čarapama! Prezadovoljan rezultatima, uzeo sam i Muski Kompleks kako bih rešio i problem sa prostatom, koji mi je zadavao muke. Nakon nekog vremena, i to sam uspeo, i sada mogu da kažem da sam potpuno zdrav čovek.

Inga Budimir, 43 godine, Srbija

Ja sam davno imala problema sa povisenim prtiskom i reagovala sam na promenu vremena, što se manifestovalo kroz veoma jake glavobolje, Bila sam prinuđena da pijem duplu dozu tableta. Došlo je do toga da sam imala jake glavobolje i to svaki 4. – 5. dan. Naravno, bila sam nervozna, brzo bih se iznervirala i planula zbog potpuno nebitnih stvari i sitnica. Kada sam ostala sam u drugom stanju, čula sam Vision preparate i odmah počela da konstim Klasicni Kompleks, uz pojačanu dozu Juniora. Poboljšanje sam osetila već posle nekoliko dana. Glavobolja je nestala. a moji ukućani su primetili da se više ne nerviram, bila sam dobro raspoložena. Zamislite posle toliko godina mučenja, konačno sam mogla da živim bez bola! Trudnoća je protekla u najboljem redu, rodila sam zdravu devojčicu, ali imala sam oko 90 kg. Nastavila sam sa korišćenjem proizvoda i smršala na 64 kg.

Ela Georgieva, 25 godina, Kišenjev, Moldavija (trenutno u Beogradu)

Od druge godine života postavili su mi dijagnozu: hronična bronhialna astma sa alergijama na prašinu, perje i hranu Osam godina bili smo stalni pacijenti Kliničkog Centra “Majka i dete” u Kišenjevu – Moldavija. Doktori su govorili da će sa uzrastom sve proći i davali svoj kurs lečenja koji je davao pobočne efekte, i ja sam tako “zaradila” proširene vene na nogama, a počela je i da mi opada kosa, a javili su se veliki poremećaji u ginekologiji. Od 18-te godine koristim produkciju VISION, ceo Klasičan kompleks i mogu reći da su rezultati bili neočekivani. Svakim danom zaboravljala sam šta je alergija, astma, upalni procesi grla. Kosa se lepo regenerisala, i uopšte zaboravila sam sve moje probleme! Sada sam treća godina na Univerzitetu Singidunum, a kako bi na vreme dala sve ispite i da bi mi bolje radio mozak i kako bih dobro savladala srpski jezik (kao strani za mene) mnogo koristim Lifepak Junior i Brein-o-Flex.

Galina Popenova, 41 godina, Rusija

Ja sam počela da koristim biološko aktivne dodatke ishrani Vision pre 10 god. Nisam imala nikakvih zdravstvenih problema, ali sam želela da sačuvam to zdravlje sto duže. Plašila sam se jer sam videla koliko Ijudi oko mene oboleva, i tražila sam nešto da koristim preventivno. Zbog svog načina života i posla ja vrlo često putujem, i dešava se da samo u toku jednog meseca posetim tri države. To su različiti vremenski uslovi, klima, temperatura, ishrana… Ja to sve podnosim jako dobro i apsolutno mi ništa ne smeta. Moj organizam je zaštićen, imam jak imunitet zahvaljujući ovim BAD-ima Vision. Često putujem iz Rusije u Srbiju, i nemam nikakvih problema sa prilagođavanjem. Prezadovoljna sam što sam stvarno uspela da sačuvam svoje zdravlje i svoju mladost, pa me tako prijatelji koji me dugo nisu videli, kada me sretnu pitaju kako sam uspela da “zamrznem vreme” i ostanem tako mlada.

Budimir Knežević, 63 godine, Srbija

Više od 20 godina imao sam čir na dvanaestopalačnom crevu koji mi je svakodnevno pravio probleme, a pogotovo u proleće i jesen. Morao sam da strogo vodim računa šta ću da jedem i pijem. Samo mesec dana nakon uzimanja Klasičnog Kompleksa Vision, bilo je dovoljno da zaboravim svoj dugogodišnji problem! Stabilizovao mi se pritisak koji je bio konstantno visok! Danas 4 godine od kada koristim Vision suplemente, moj pritisak je normalan, a paradajz, mladi luk, crno vino itd. ponovo mogu da uvrstim u svoj jelovnik, bez ikakvih problema.

Jelica Ilić, 56 godina, Beograd, Srbija

Ja sam često imala veoma jake glavobolje, ali ozbiljniji problemi sa zdravljem došli su kada mi je dijagnostikovana diskus hernija – nagnječenje korena živaca u kičmi. To je najpre prouzrokovalo bolove različitih intenziteta, koji su se širili i kroz noge. Bol je uvek bila prisutna šta god da sam radila, pa čak i prilikom disanja. Koristila sam jake lekove, ali oni su pomagali samo trenutno. Tražeći izlaz iz takve situacije, pronašla sam i BAD-e Vision. Bila sam skeptična u početku.Već nakon nekoliko dana osetila sam olakšanje, najpre su prestali bolovi u nogama, bila sam odmornija, a nakon nekoliko meseci korišćenja Klasičnog Kompleksa, nestali su apsolutno svi bolovi. Kakva sreća, zamislite!!! To je bilo pre pet godina. Danas, za sebe mogu da kažem da sam zdrava osoba.

Aleksandra Horošilova, 41 godina, Rusija

Ja sam počela da koristim proizvode Vision iz radoznalosti, i zbog toga što sam jednostavno htela da koristim nešto prirodno što će mi efikasno očistiti organizam. Uvek sam imala problema sa ustajanjem rano ujutru. Nisam mogla da funkionišem pre 11 sati. Međutim, kada sam počela da koristim ove proizvode, bez problema sam mogla da ustanem rano! Dobila sam puno snage i energije. l jos nešto, što sam jednostavno smatrala “normalnim problemom” je bila spondiloza u vratnom delu, zbog koje sam svakih 6 meseci išla na terapiju masaže. Medjutim, uspela sam da rešim problem i da nema više potrebe da nastavljam sa terapijom! Sada imam 41 godinu, osećam se odlično i poslednjih 11 godina od kada koristim Vision preparate, nisam bila kod lekara.