SUPLEMENTI SA VIZIJOM

VISION preparati – iskustva primene deca

VISION preparati – iskustva korisnika (deca)

Radmila Nakov, 29 godina, Beograd, Srbija

U mojoj užoj i široj famili Vision proizvodi se koriste već duže vreme. Trogodišnji sin Đorđe sa zadovoljstvom jede proizvode za decu linije LifePac Junior i raste u zdravog, veselog i bistrog dečaka. Kada sam drugi put zatrudnela odmah sam počela da uzimam vitamine i minerale LP Junior i dečije proizvode Vision: Be strong, Be wise, Be chocolate i Be healty, jer ti su komplesi najbolji za moju bebu. Trudnoću sam podnela bez ikakvih propratnih teškoća, a svi rezultati su mi bili bolji nego pri prvoj trudnoći kada sam uzimala sintetičke vitamine i preparate po preporuci lekara. Rodila sam drugog sina: težine 4.300g, dužine 54 cm i sa ocenama 10/10. I sada dok dojim uzimam iste proizvode. Uskoro će i Novak da se pridruži  Đorđu  da samostalno uzima Vision proizvode za decu.

Stela B. Srbija

Preporuku sam dobila preko fejsbuka i poslušala sam savet šta da probamo. Ćerkica mi je postala mnogo stabilnija prilikom hodanja i trčanja, a ja nekako sve to prepisujem ovom VISION dečijem kompleksu vitamina i minerala!

Radmila Š. Srbija

Unuče mi je često imalo angine i prehlade. Kupila sam mu Junior Neo, posle čega su prestali ovi problemi. Sada pije Junior Be Smart i Junior Neo. Ima snagu, veseo je, u školi je uspešan i nije bolestan.

Jana G. Srbija

Junior Classic je moj omiljeni proizvod! Oduševila sam se kada sam videla da je proizvod pojačan i da zamenjuje više proizvoda. Deca ga obožavaju, ukus je savršen! Ja sam spokojna i ne brinem jer deca dobijaju baš ono što im treba za bolji rast i razvoj! Proizvode Vision koristim već 10 godina.

Polina, 6 godina, Koroljev, Rusija

Moja ćerka Polina ima 6 godina. Sa tri godine pošla je u vrtić i od tada je često bolesna. Bronhije su joj osetljive, čim se prehladi ili je dohvati kakav virus, počinje dugotrajni kašalj. Odavno smo tražili efikasne vitamine za decu i rešili smo da uzmemo Junior Neo i Junior Be Healthy. Uzima ih već 4 meseca. Zima je prošla bez ijedne bolesti! Mi smo presrećni!

 

 

Miša Kudrjašov, 2 godine i 10 meseci, Brest, Belorusija (informaciju dala baba L. Gavrilova)

Prvi zubi su nikli Miši u 8-om mesecu uz velike bolove. Pojavila su se 4 crna zubića. Dečiji stomatolog je dao dijagnozu: hipoplazija zubne gleđi. Počela sam da dajem unuku Lajfpak Junior po ¼ tablete 2 puta dnevno u toku prve nedelje. Onda je sledeće nedelje uzimao po pola tablete 2 puta dnevno. Posle toga svi zubi su se pojavljivali na vreme, bez bolova, zdravi i beli. Sada Mišenjka zna imena svih Vision vitamina linije Klasik Hit i Junior Hit.

 

Artjom, 2,5 godine, Moskva, Rusija

Moj sin ima dve ipo godine. Sa 7 meseci je dobio salmonelozu. Ležao je u bolnici 2 nedelje i prošao 3 kure antibiotika. Zatim je prešao na kućno lečenje sa bakteriofagama i još jednom kurom antibiotika („hvala našem gastroenterologu“). Odložili smo vakcine za 6 meseci. Nisam smela da idem sa detetom ni u prodavnici, jer sam se bojala infekcija. Posavetovali su nam da kupimo VISION Junior Neo, kompleks vitamina za decu. Davala sam sinu po pola tablete dnevno, a ponekad i celu.  Salmoneloza je nestala za 6 meseci! Odmah smo primili vakcinu. Posle prijema antibiotika dete je imalo jaku disbakteriozu, bio je veoma hirovit, hrana se uopšte nije varila, budio se noću plačući. Pored Junior Nea davali smo mu Junior Be Big, Pax+Forte, a takođe i DiReset, a ponekada i D4X. Počelo je varenje hrane posle 3-4 dana od početka prijema, dete se umirilo. Dobio je sve vakcine po rasporedu. Bolje mu rastu kosa, nokti i zubi. Dete je postalo aktivno i brzo se razvija.

Ana, 26 godina, Koteljniki, Rusija

Imam četvorogodišnjeg sina koji je stalno bio bolestan. Dovoljno bi bilo da ide u vrtić nedelju dana pa da se prehladi. Sestra mi je preporučila da kupim VISION Junior Neo. Posle samo mesec dana nisam mogla da prepoznam svog sina! Evo već pola godine redovno idemo u vrtić i nijednom se nije zarboleo! Kašaljl i slinav nos nam je ostao samo u sećanjima.

 

Senja, 6 godina, Jekaterinburg, Rusija

Mene će dobro razumeti roditelji. Posle uzaludnog kontakta sa lekarima raznih specijalnosti i zvanja, ostao mi je jedino osećaj gorke sudbine. Količini lekova u kući mogla je da pozaviti omanja apoteka. Sin Senja ima 6 godina i sledeću dijagnozu: hronična upala trećeg krajnika, rinitis, česte prehlade. Rešili smo da kupimo dečije VISION vitamine Junior Hit. Već dve godine koristimo prirodne preparate VISION, ni jedne prehlade, angine i dr. Sve lekove iz kuće smo izbacili. Pošli smo u školu i odlični smo đaci.

I. Samojljenko, 1 godina, Herson, Ukraina

Moja ćerka je rodila devojčicu 4. novebra 2013. godine. Posle 2 nedelje od porođaja otišla je u bolnicu sa visokom temperaturom. Počeli su da je špricaju sa antibioticima, da joj obaraju temperaturu. Sve to vreme nastavila je da doji ćerku. Kao rezultat devojčica je dobila strašan osip (slika prva), na šta je dečiji lekar kazao da je to alergija i da je potrebno da dete prima lekove (kontraindikacije za te lekove su me dovele do užasa). Ja poznajem proizvode VISION već više godina i zato sam bez ikakvog straha predložila da sa njima počnemo lečenje, pogotovu što je ćerka za sve vreme trudnoće uzimala preparate VISION. Naravno za bebu je teško odrediti dozu, ali to je moguće uraditi kroz organizam majke dojilje, pa je zato mama počela da uzima Detox, Antiox, Nutimax i Junior Neo 4 puta dnevno po 1 kapsulu.

Rezultat se vidi na drugoj slici. Sa 40 dana moja unuka već samostalno uzima Junior Neo i to 1 tableticu na 10 dana. Sada ona ima 8 meseci; izlaslo joj je 6 zuba; sa 3,5 meseci je sedela, a sada već hoda držeći nas za ruku. Raste i razvija se u zdravo dete. Ne prima, a nadam se neće ni primati nikakve hemijske lekove.

Danilo Sedalijev, 3,5 godine, Rusija

 

Problemi: zatvori, česte prehlade pri čemu je teško disao. Uzimao je Lifepac Junior+ tokom 5 meseci. Svi problemi koji su ga mučili su nestali, primećen je nagli intelektualni razvoj. Danilo oduševljava okolinu sa svojim znanjem mnogih pesmica i priče kao dete od 7-8 godina.

 

 

Ivan, 4 godine, Rusija

Ivanova mama je uzimala Junior Neo tokom trudnoće. Rodio se zdrav dečak. Tokom dojenja mama je takođe uzimala Junior. Posle nekog vremena počela je da daje te vitamine i detetu: mrvila ga je i davala na kašičicu. U sedmom mesecu Ivanu je dodala i Junior Be Big. Dečko se razvija odlično. Odlične umne sposobnosti, ispred je svojih vršnjaka.

 

Aleksandra, 10 godina, Litkarino, Rusija

 

Kod moje ćerke pojavilo se umor (pospanost, hirovitost), česte prehlade, bolovi u želucu i zglobovima. Uzimala je vitamine VISION Junior Neo. Stanje se značajno popravilo, raniji simptomi su nestali. Saša se sada oseća odlično.

Jevgenija, Balašiha (Moskovska oblast), Rusija

O VISION proizvodima sam saznala zahvaljučići mom sinu. Kada sam zatrudnela, počela sam temeljno da se pripremam za najradosniji događaj u mom životu, a to je bio moj prvi porođaj u tridesetoj godini. Počela sam da tražim informacije o najboljim vitaminima za trudnice i decu. Moja drugarica me je posavetovala da uzimam VISION suplemente. Svih devet meseci sam pila Junior kompleks dečijih preparata. Moj sinčić se pojavio na svet apsolutno zdrav. Sa tri meseca počeli smo da mu dajemo Junior Neo (usitnjen i rastvoren u vodi). Mi smo zdravi, srećni i zahvalni VISION preparatima.

Saša, Krasnogorsk (Moskovska oblast), Rusija

Sve je počelo od toga što je moje dete stalno bilo bolesno. Imunitet je bio veoma nizak. Zato smo i rešili da joj dajemo dečiji VISION preparat Junior Neo. Koristimo ih već četiri meseca, a moja Sašenjka ih rado uzima jer su jako ukusni. I zima je prošla bez i jedne prehlade.

 

Anastazija (majka troje dece), Moskva, Rusija

VISION proizvode sam počela da koristim kada sam zatrudnela. Tokom sve tri trudnoće koristila sam VISION vitamine Junior Neo. Sve analize su bile u normi. Sva tri bebe su prilikom rođenja ocenjene ocenom 9 po skali Apgar. Trudnoće sam podnela izuzetno dobro i lako. Junior Neo sam koristila i prilikom dojenja. Deca su u dečiji vrtić polazila sa 2 godine i veoma lako su se tamo adaptirala. Danas moja deca imaju 7, 9 i 12 godina, idu u školi i nikakvih zdravstvenih problema nemaju.

Nikita Puljajev, 3 godine, Nagarija, Izrael

Dete je, još od šestomesečnog uzrasta, bolovalo od bronhitisa sa asmatičnom komponentom. Lečen je antibioticima; slabo je jeo; prohodao je sa godinu ipo. Od oktobra uzima Lajfpak Junuir stalno. Jesen i zima su prošli bez bronhitisa i prehlada. Dete se dobro razvija umno i fizički, ojačao je i apetit mu je odličan.

 Nalja Safarova, 12 godina, Bugarska

Od ranog uzrasta imala je alergiju na citruse i slatku hranu: čokoladu, keks, šećer, med … Čak jedna čokoladna bombona izazivala je temperaturu od 40 0C. Sa 8 godina počela je da uzima proizvodi Vision: Lifepac Junior, Pax, Antiox i Detox. Već 3 godine nema alergiju. Osim toga prestala je da boluje od angine i bronhitisa.

Vitalij, 14 godina, Rusija

Od samog rođenja sin je imao alegiju na mlečne proizvode i na slatko u obliku osipa po celom telu, koji je pratio jak svrab. Lekovi i masti samo su ublažavali stanje ili davali kratkotrajne efekte. Ranice od češanja su bile stalno: jedne zarastu – druge se pojave. Na sreću, saznali smo za biološki aktivne dotatke ishrani VISION. I evo, divan proizvod Junior Neo+  je bukvalno za mesec dana rešio naš problem. Veliko hvala kompaniji VISION za ovaj proizvod!

Nataša, 6 godina, Tomsk, Rusija

Alergija, osipi na nogama, obrazima, laktovima. Osip je svrbeo. Svrab smo skidali sa suprastinom. Počeli smo i sa primenom hormonalnih masti. Poboljšanja su bila minimalna. Onda smo nabavili VISION program za tri meseca: 1. Mesec – Junior Neo, Detox, Pax; 2. mesec – Junior Neo, Mega, DiReset; 3 mesec – Junior Neo, Detox, DiGuard nano. Nema više svraba, koža se očistila! Mi smo prezadovoljni. Cena Junior Neo je zdravlje našeg deteta!

Alina, 10 godina, Barnaul, Rusija

Od najranijeg detinjstva bolovala je od angine i kijavice. Doktor otorinolaringolog pripremao nas je na operaciju krajnika. Uzimali smo VISION preprate: Antiox+, Nutrimax+, Pax+Forte, Detox+ i vitamine za decu serije Junior: Junior Neo, Be Big, Be Smart, Be Wise i Be Helalthy. Operacija je otkazane jer više nije bila potrebna. Dete više ne boluje. Danas, radi profilaktike uzima Junior Neo i Pax+Forte.