SUPLEMENTI SA VIZIJOM

VISION kormetika – iskustva korisnika

VISION kormetika – iskustva korisnika

Vision kozmetika - Millenium Extra Help Gel

Gordana K.  Srbija

Millenium gel koristim više od godinu dana i veoma sam zadovoljna i često dobijam komplimente za izgled lica. Sviđa mi se nežna tekstura gela, prijatan osećaj na koži i neki osećaj čistoće i elastičnosti. Koža ga dobro upija i ne ostavlja mastan trag. Pored toga, dugo traje.

Marko F.  Srbija

Ovaj Vision Millenium gel je moj lek. Koristim ga u svakoj prilici, posekotina, poderotina, opekotina. Super je. Namažem i bol odmah prođe, a i svaka povreda brže prođe, rana brže zaraste.

Larisa S.  Srbija

Moj suprug je imao havariju na poslu. Gas pod pritiskom mu je dospeo na levu ruku i ozbiljno oštetio kožu. Nanosili smo gel Millenium svakih 30 minuta. Antioks je pio 3-4 kapsule na svaka 2 sata. Prvih 24 sata se crvenilo i otok uvećavao pred našim očima. Jedna bočica gela je bila samo za 2 dana. Trečeg dana je stanje počelo da se popravlja. Onda smo počeli da mažemo Chloramfenikol mast i da posipamo Antioks – jednom dnevno. Posle 5 nedelja se koža ruke u popunosti obnovila, nije ostao ni ožuljak. Koža je ravna i glatka. Bilo nam je potrebno 5 bočica gela Millenium i Antioks. Mnogi su lekari rekli da je to čudo.

Zorana M.  Srbija

Pekla sam kolače i opekla se na rernu. Bolelalo je, ali sam stavilla gel. Malo me je peckalo, ali bol je nestao. Nastavila sam da ga mažem i koža se smiruje. Ja sam zapanjena. Od sada gel držim u priručnoj apoteci.

Vision kozmetika - Millenium Alliance Dnevna I Noćna Krema

Bojana M.  Srbija

Ove Millenium Alliance kreme su fantastične i nisu samo kozmetika! Obe kreme, bez razlike, za mene lekovi su za probleme sa kožom. Nisam verovala dok nisam probala! Vrede svake pare!

Jovana M.  Srbija

Imala sam problem na kapku oka. Nisu pomagali antibiotici koje su lekari savetovali. A ja sam pomislila zašto ne bih probala Millenium Alliance kremicu. I eto rezultata. Crvenilo i curenje limfe je prestalo i rana polako prolazi. Vrh!

Najden Gandžurov, Sofija, Bugarska

U nesrećnom slučaju dobio sam opekotine II stepena na desnoj mišici. Koristio sam Gel Milenijum i Antiox+. Kao rezultat tretiranja sa Gelom Milenijum i Antiox+ rane su nestale bez ikakvih ožiljaka i belega.

Neli Zajceva, 40 godina, Podoljsk-Moskovska oblast, Rusija

Izgorela sam ruku prosuvši istopljenu mast. Odmah sam namazala izgorelo mesto na koži Gelom Millenijum. Kroz jedan sat bol je prošla, a plihovi se nisu pojavili uopšte. Kroz nedelju dana izgorela koža se „skinuka“, ostavivši jedva primetni trag. 4-5 puta dnevno sam nanosila Gel Milenijum na izgorelo mesto i tragova praktično nije ostalo.

Proizvodi Vision upotrebljavam godinu dana, nosim džins, koristim kozmetiku Vision. Za to vreme se znatno popravilo opšte stanje, memorija, više me ne muče kijavice. Danas cela moja porodica – muž i dvoje dece koriste BAD Vision.

Ždanova Elena Aleksejeva, Krasnojarsk, Rusija

Imala sam opekotine na 5% kože. Radili su mi presađivanje kože. Koristila sam Gel Millenijum. Kao rezultat posle 3 dana „riblja krljušt“ je nestala, za mesec dana koža je postala glatka i meni nije više potrebna plastična operacija.

Elena Malomuž, Rusija

Deset godina znam i koristim čudo-gel Milenijum. On ne usporava već po mom mišljenju zaustavlja proces starenja delova kože na koji ga nanosimo. To je više nego odlično sredstvo za hidrataciju i zaštitu moje kože od agresivnih uticaja okruženja. On ne stimuliše već normalizuje procese u koži.

Larisa Čebikina, 55 godina, Toljati, Rusija

Od slučajno prosute vrele kafe 6. juna 2007. godina dobila sam na ruci opekotine II i III stepena. Odmah sam opekotine obradila sa Gelom Milenijum posle čega se bol smirio. Svakodnevno sam uzimala Bad Vision Antiox+, Hromvital+ i Detox+. Produžila sam da obrađujem ruku Gelom Milenijum pomešanim sa Antiox-om+. Stavljala sam na opečeno mesto i narulkvicu QuardActive. Kroz 10 dana od opekotina su ostali samo mali tragovi. Za mene, hirurga u penziji, to je još jedan dokaz da su proizvodi Vision jedinstveni.

Tatjana Zubakova, 18 godina, Čita, Rusija

Tatjana je imala je operaciju na srcu. Kasnije smo postoperacioni ožiljak tretirali sa Gel-om Millenijum što je dovelo da smanjenja ožiljka i regeneracije kože.