Proizvodnja

Vision Srbija | Beograd | Wellness | Zdravlje | Dijeta | Imunitet | Proizvodnja

Svi proizvodi kompanije Visiom International People Group odlikuju se optimalnim sastavom i visokim kvalitetom. Proizvodi kompanije Vision International People Group proizvode se u skladu sa strogim međunarodnim standardima GMP (Good Manufacturing Practice) i ISO 22000, sertifikovani su i registrovani u javnim organima svih država u kojima kompanija obavlja svoju delatnost.

Strateški partneri kompanije Vision International People Group su vodeće kompanije u pojedinim oblastima "Wellness" industrije i to:

    za proizvodnju biološki aktivnih dodataka ishrani (BAD) i kozmetičke linije Triovital Neo


   za proizvodtrnju kozmetičke linije Millenium Alliance i kozmetičkog preparata Gel Millenium


   Svencioniu Vaistazoles, za proizvodnju smart food (D4X) i čajeva

Raznovrsno lekovito bilje koja je osnova proizvoda Vision International People Groupu uzgaja se i sakuplja sa 75 ekoloških lokacija širom sveta. Pre nego što neki region dobije "ekološki pasoš" po standardu Visiom i time postane isporučilac biljnih sirovina (lekovito bilje) mora da zadovolji veliki broj različitih kriterijuma kao što su: ekološki monitoring, osunčanost i položaj zemljišta, sastav zemljišta, nadmorska visina, godišnje padavine, srednja godišnja temperatura, nivo UV zračenja, ruža vetrova itd.

Arkopharma

Glavni strateški partner kompanije Vision International People Group je najveći evropski farmaceutski koncern za proizvodnju preparata na bazi lekovitog bilja Arkopharma. Vision International People Group i Arkopharma su u Irskoj izgradili fabriku Nutripharma u kojoj se proizvode biološki aktivni dodaci ishrani (BAD). 

 

Danas Arkopharma razvija, proizvodi i distribuira široku paletu proizvoda na biljnoj osnovi ne samo u Francuskoj, nego i širom sveta. Arkopharma je 1982.godine dobila status farmaceutske laboratorije. To je bio početak razvoja jednog od najvećih farmaceutskih preduzeća u Francuskoj. Sada u laboratoriji Akrkpharma radi 75 modernih tehnoloških linija, koje godišnje proizvedu više od 2 milijarde kapsula, 110 tona tableta, 2.200 tona tečnih proizvoda i pasta. Za takav obim proizvodnje godišnje se preradi preko 800 tona lekovitog bilja. U proizvodnim ciklusima prerađuje se oko 600 različitih vrsta lekovitog bilja.

U razvojno-istraživačkom  sektoru koncerna Arkopharma radi 90 naučnih radnika i istraživača. Na ovu delatnost troši se 14% dobiti svake godine. Prema podacima Međunarodne informativne medicinkse službe (IMS) Akropharma zauzima ključne pozicije na farmaceutskom tržištu Francuske:                                                          - prvo mesto (82,9%) u proizvodnji fitoproizvoda u kapsulama                                     - drugo mesto (33,5%) u proizvodnji vitaminsko-mineralnih kompleksa. 

Kompanija Vision International People Group ima ekskluzivna prava na biološki aktivne dodatke hrani (BAD), koji se proizvode specijalno, isključivo i samo za nju prema originalnoj recepturi i pod zaštićenim imenom.

Fareva

Francuska kompanija Fareva Group, konkretno njena filijala Interspray, je jedan od najvećih proizvođača kozmetičkih proizvoda s' prometom od 250 miliona eura godišnje. Fareva sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima kozmetike, kao što su Chanel, Lancome, Cartier, Dior, Hugo Boss, Azzarro, Bulgari i mnogi drugi. Fareva proizvodi ekskluzivnu kozmetičku liniju Millenium Alliance za kompaniju Vision International People Group.

Reč Jean Luc Rouvier-a, Potpredsednika Fareva Group

"Srećni smo što imamo novog međunarodnog partnera - kompaniju Vision International People Group, koja je razvila kozmetičku liniju Millenium Alliance. Naš novi partner je veoma zahtevan i veoma kompetentan. Kozmetiku Millenium Alliance smo prezentovali i na pariskom sajmu Beymond Beauty 2006, na kojem je dobila visoku ocenu od strane stručnjaka ii posetilaca sajma. Za Vision ćemo razviti paletu proizvoda u bočicama s' bezvazdušnom pumpom, potrudićemo se da razvijemo još luksuzniju ambalažu, koja bi odgovarala najnovijim dostignućima u sferi kozmetike, a zajedno sa našim partnerima sada razrađujemo dizajn lux-kategorije za liniju Millenium Alliance. Kompanija Fareva je zahvalna kompaniji Vision na ukazanom poverenju. Mislim da će se naša saradnja u budućnosti fantastično razvijati!"


Svencioniu Vaistazoles

Čajevi Vision i novi proizvod Smart food - D4X, proizvode se u litvanskoj fabrici Svencioniu Vaistazoles, koja je osnovana 1883.godine. Fabrika se nalazi u gradiću Švenčonis, 80 kilometara udaljenom od Viljnusa, u ekološki čistom nacionalnom parku Aukštajtija, kojeg nazivaju "litvanska Švajcarska". Tu se u šumovitom terenu, površine oko 30.000 hektara, nalazi više od 100 jezera. Tradicija sakupljanja lekovitog bilja i njegova upotreba u lečenju i podršci zdravlja, traje vekovima.

Kuriozitet tehnološkog postupka u ovoj fabrici je da se u besprekorno buređenom skladištu lekovitog bilja koje čeka na preradu, pušta odabrana ozbiljna muzika.

Proizvodnja u potpunosti odgovara normama međunarodnog standarda GMP za koji je fabrika dobila sertifikat 2006.godine. Kvalitet proizvoda kompanija Svencioniu Vaistazoles potvrđen je prestižnom nagradom za kvalitet European Golden Prize for Quality, a takođe i ekološkim sertifikatom PE Ekogros. U kompaniji radi sopstvena naučno-istraživačka laboratorija koja se bavi razvojem novih proizvoda i prati kvalitet svake proizvedene partije artikala.

 

Home | Kompanija I.P.G. | Proizvodnja