Rezultati primene KG-Off Prirodno mršavljenje

 

Larisa, 28 godina, Voskresensk, Rusija

kg-off_larisa

Sa viškom kilograma borim se još od puberteta, kada sam se naglo ugojila. Različite dijete koje sam primenjivala davale su privremene rezultate. Počela sam da tražim preparate koji će da obnove moj organizam. Rešila sam da koristim biološki aktivne dodatke ishrani kompanije VISION i to linije Klasik hit i Kg-Off Hunger suppressant (SupreFiber).  Zahvaljujući njima uspela sam da smanjim svoje obime: težinu sa 83 Kg na 71 Kg; obim struka sa 90 cm na 74cm. Osećam se odlično, i prija kada dobijam komplimente.


Taisija, 49 godina, Moskva, Rusija

kg-off_taisijaHoću sa vama sa podelim svoje rezultate. Pre godinu dana rešila sam da kupim Kg-Off Hunger suppressant (SupreFiber) i Fat apsorber, jer sam želela da smršam, a počeli su i problemi sa zdravljem. Za prva tri meseca uspela sam da smršam za 7 Kg. Posle toga počela sam da uzimam i vitamine iz kompleksa Klasik hit (Detox, Pax+Forte, Sveltform, Chormevital). Kao konačan rezultat smanjila sam težinu za 16 Kg, a glavno je to što se sada osećam zdravom ženom!


Ljubov, 26 godina, Zvenigorod – Moskovska oblast, Rusija

kg-off_ljubov U stalnoj sam borbi sa kilogramima. Po prirodi volim slatko, a posebno čokoladu. I zato posle samo nekoliko dana dijete ja prestajem i najedem se slatkiša. Napadi prejedanja često su se dešavali u jesen i zimi. Rešila sam da kontrolišem sebe pomoću VISION suplemenata Sveltform, Kg-Off Hanger supresant i Fat apsorber. Kao rezultat naučila sam da kontrolišem svoj apetit što je dovelo do toka da za prvi mesec smanjim težinu za 4 Kg.

 

Igor, 44 godine, Moskva, Rusija

kg-off_igor

Učestvovao sam u projektu kompanije VISION „Smršati za 90 dana“. U toku tih tri meseca koristio sam Detox, Pax+Forte i Kg-Off Hanger supresant i Fat apsorber (prirodna sredstva za mršavljenje). Evo rezultata:

-       Težina: sa 98 Kg na 79 Kg

-       Obim struka: sa 111 cm na 93 cm

-       Obim bedara: sa 104 cm na 94 cm

 

Vera, 29 godina, Jekaterinburg, Rusija

kg-off_vera U potrazi za idealnim izgledom ja sam isprobala već mnogo sredstava za mršavljenje. Probala sam i Kg-Off Hanger supresant i nije me razočarao. Ako želite brzi efekat ovaj proizvod nije za vas. Sa Kg-Off Supresantom (prirodnim sredstvom za mršavljenje) mršavljenje se dešava lagano ali sigurno. On ne sadrži laksativna sredstva – zato ga možete piti opušteno i bez bojazni od neželjenih posledica. Posle nedelju dana od početka uzimanja osetila sam manju potrebu za slatkim, i najvažnije bez ikakvih dijeta. Naučila sam da jedem češće i manje. To i dovodi do pozitivnog rezultata – smanjenu težine.

 

Varvara, 27 godina, Šolkovo, Rusija

kg-off_varvara
Posle trudnoće i rođenja deteta narušio mi se metabolizam, a kao posledica toga dobila sam 15 Kg viška. Mučile su me i akne i bubuljice po licu i telu. Uzimala sam preparate VISION Detox, Sveltform, Antiox, Hromvital, a takođe i Kg-Off Fat apsorber. Koristila sam ovaj program tokom dva meseca. Kao rezultat nestale su akne i bubuljice na telu; koža lica se primetno popravila, akni i bubuljica praktično više nema ostale su jedva primetne flekice. Smršala sam za 5 Kg za prvih mesec dana bez dijete, ne menjajući način života. Produžavam da koristim suplemente VISION.

 

Galina, 47 godina, Vidnoje, Rusija

kg-off_galina Imala sam alegije, višak kilograma, visok pritisak, grčeve u nogama (posebno noću), bolove u zglobovima, utrnulost udova. Počela sam da uzimam preparate VISION; najpre Detox i Pax, a zatim i druge proizvode Klasične linije i drugih linija, a takođe i Kg-Off Hanger supresant i Fat apsorber. Alegije su prošle potpuno i ako sa nama u stanu živi pas, naš kućni ljubimac. Za godinu dana sam smršala 18 Kg. I težina se nije vratila, što je za mnoge ljude koji pokušavaju da smršaju veliki problem. Sada mi je krvni pritisak stabilan 120/80. Želim svima da budu zdravi i srećni!

 

Nikita, 35 godina, Ramenskoe – Moskovska oblast, Rusija

kg-off_nikita Veoma mi se dopao VISION suplement Kg-Off Supresant, jer mi je stvarno pomogao bez ikakvih negativnih efekata. Smršao sam 6 Kg za mesec dana, pri tome nekako lagano i neprimetno. Pri tome nisam vodio računa o svojoj ishrani, ali se sve regulisalo bez napora. Sada sam navikao da jedem češće a manje. Najvažnije je što je rezultat stabilan. Već dva meseca težina je stabilna, čak se i malkice smanjuje.

 

Diana, 33 godine, Razdori – Moskovska oblast, Rusija

kg-off_diana Posle porođaja jako sam se ugojila, dobila sam 13 Kg viška i nikako nisam mogla da smršam. Po preporuci drugarice rešila sam da kupim Kg-Off Hanger supresant i Fat apsorber. Pre trudnoće sam imala 55 Kg. Kada sam počela program mršavljenja imala sam  68 Kg, a za mene je to previše. Na početku sam se sa skepsom odnosila prema programu, ali kada sam posle nedelju dana osetila promene to me je ohrabrilo. Kao razultat za 4 meseca ja sam došla do moje pređašnje težine. Preparati su jedinstveni, oni su mi stvarno pomogli.

Aleksandar Šarajenko, 48 godina, Berdsk, Rusija  – 20,3Kg

kg-off_as

 

Marina Lomaka, 48 godina, Belgorod, Rusija  – 13,6 Kg

kg-off_ml


Elena Zotova, 45 godina, Taškent, Uzbekistan – 10,4 Kg

kg-off_ez

 

Igor Krilov, 47 godina, Jazikovo, Rusija – 19 Kg

kg-off_ik

 

Marija Nistratova, 27 godina, Volgograd, Rusija – 11,2 Kg kg-off_mm