Rezultati za "pametnu hranu" D4X

Dmitrij Gridčin-Grejfengagen, Tula, Rusija

rezultati d4x_dmitrij gridchin Neobično izoštravanje čula. Izoštrio se vid, vazduh i hrana imaju veći spektar mirisa i ukusa. 1-2 paketića D4X pre treninga značajno olakšavaju napore, i veliki napori se začuđujuće lako savladavaju! I energija od proizvoda je takva kao da se organizam odmorio i da se pojavila nova snaga! Fantastična hrana!

Jovan Čejović, Beograd, Srbija

rezultati d4x_jovan cejovic

Imam 22 godine, visok sam 201 cm i težak 92 Kg. Dva-tri puta nedeljno odlazim u teretanu. Pre treninga popijem 2 paketića D4X koji mi znatno olakšaju vežbanje. I kada se vratim sa basketa popijem 1-2 paketića D4X i tako povratim snagu, a onda sednem i razvalim se od klope. Moćan proizvod!

Larisa Tarasova, Post Fols, USA

rezultati d4x_larisa tarasova

D4X je “superpametna hrana”. U mojoj porodici sinovi je piju za vreme doručka, a ja pijem umesto doručka i ne jede mi se do ručka. D4X daje mogućnost da se odlično osećate, daje energiju. Kako je dobro da postoji ova “pametna hrana”.

Svetlana Kušnareva, Perm, Rusija

Moja 10-ogodišnja unuka se nije naspavala jedne večeri, a ujutru je bila umorma, neraspoložena, samo ćuti, neće da uči za školu. Dala sam joj da popije jedan paketić D4X i već za desetak minuta postala je sasvim drugo dete: postala je bodra, vesela, razgovara, uzela da radi domaće zadatke. To je „čudo proizvod“. Veliko hvala tvorcima proizvoda. On nam je veoma potreban.

Larisa Samojlova, Uljanovsk, Rusija

rezultati d4x_larisa samoylova

Proizvod je neverovatan! Odlično uklanja glavobolju, bol u želucu, podiže raspoloženje i daje osećaj lakoće. Moja klijentkinja je stavila masku na lice pomešavši D4X i pavlaku. Dobila je super efekat, lice je izgledalo kao da je bila na kozmetičkom tretmanu. HVALA ZA TAKAV POKLON!

Marija Zaharkina, Novosibirsk, Rusija

Divan proizvod. Koristi ga cela moja porodica, deca i unuci. Pomaže da se sa lakoćom savladaju napori, duga putovanja. Pomogla je mojoj ćerki pri dugom letu iz Heslinkija u Nju Delhi. Stariji unuk koristi D4X pre treninga i takmičenja.

Tatjana Žmihova, Pitkjaranta, Rusija

rezultati d4x_zmihova tatjana

Meni se veoma dopao ovaj proizvod. Proizvodi Vision su u mojoj porodici prisutni već 13 godina. Zdravlje se stabilizovalo, prošle su sve hronične bolesti. Ali D4X je uneo u naš život zadivljujuće stanje bodrosti, odlično raspoloženje, neki osećaj lakoće u telu i duši... Dobro i brzo uklanja stanje neprijatnosti, efikasno jača imuni sistem i štiti naše organe. Ali ja mislim da je D4X posebno važan za prevenciji za sve uzraste, posebno za decu.

Moja unuka Diana ima 10 godina i ne zna za lekove i injekcije. U njenom razredu u jednom trenutku su skoro svi imali grip i prehladu. Diana je jela 4-6 komada D4X dnevno (niko je nije terao, sama je tako htela) i nije se razbolela. Prošlo je 4 dana, i kao da joj je organizam sam kazao, prešla je na jedan paket D4X dnevno. Stvarno to je „pametna hrana“.

Lidija Kostiljeva, Habarovsk, Rusija

rezultati d4x_lidija kostyleva

Znatno poboljšanje se oseća pri velikim fizičkim naporima. Moj muž bez obzira na fizičke napore na poslu, ne zaboravlja da svakodnevno uradi po 40 sklekova i zgibova, i ako ima 58 godina. Ja osećam da mi mozak bolje radi – proizvod  D4X aktivira mišljenje pa mi se javljaju nove ideje, bez obzira što mi je ranije često skakao pritisak i bolela me glava. Ja često i dugo radim na kompjuteru ali se ne zamaram, a oči mi ne suze i ne crvene. D4X je prosto FANTASTIKA! D4X je SUPER!

Jurij Tarasov, Rostov na Donu, Rusija

rezultati d4x_jurij tarasovjpg

Moji roditelji (imaju preko 80 godina), moja deca, supruga i ja smo jako zadovoljni. Mi koristimo D4X sa velikim zadovoljstvom i odlično se osećamo u toku dana, imamo priliv snage i čak popravljanje raspoloženja. Izvrsno ukonponovan proizvod za zdravlje zdravih.

Ljudmila Grinberg, Tjumenj, Rusija

rezultati d4x_ljudmila grinberg

Pijem D4X već 3 meseca svaki dan. Izvršila sam kimpjutersku dijagnostiku. Rezultati su pokazali popravljeno zdravlje od 30% do 70% u zavisnosti od organa i sistema. Želudac je prestao da me boli. Posle ovih uvida sva porodica je akivno počela da koristi D4X.

Nadežda Sitnik, Moskva, Rusija

razultati d4x nadezda sitnik

Rezultati primene proizvoda D4X su divni i želim da o njima kažem sledeće. Moju ćerku često boli glava zbog niskog pritiska. Kada je imala jedan takav napad dala sam joj paketić D4X. U roku od nekoliko minuta prošla joj je glavobolja.

 

Tatjana Dmitrijeva, Čeboksari, Rusija

rezultai d4x_tatjana dmitrieva

Proizvod je očaravajući. Sa njim je postalo udobno živeti. Jedan od rezultata je i ovaj: moj unuk od 2,5 godine je došao iz vrtića sa temperaturom 38 0C, plakao je, imao je crveno grlo i početak gnojne upale. Dali smo mu uveče i ujutru po paketić D4X. Temperaturu ujutru već nije imao. Došao je kućni doktor i zatekao je dete potpuno zdravo. Hvala PAMETNOJ HRANI!