VISION preparati (suplementi) - iskustva korisnika
 
Neli Pavlova, 46 godina, Plovdiv, Bugarska
neli pavlova

Bavila sam se privatnim biznisom 10 godina. Jako mi se pogoršalo zdravstveno stanje - imala sam probleme sa nervnim sistemom, pritisak mi se izjednačavao i dobijala sam nervne slomove nekoliko puta nedeljno. Na kraju su se pojavili čvorići na štitnoj žlezdi koje je trebalo da operišem. Počela sam da koristim Vision proizvode (preparate) i već prve nedelje sam primetila da mi je bolje. Posle mesec dana regulisala sam pritisak i nervni sistem se regulisao. Posle 7 meseci, bez operacije, nestali su čvorići. Takva su moja iskustva korisnika VISION preparata.       

.
Vladimir Knežević, 24 godine, Srbija
vladimir knezevic  
Ja se profesionalno bavim sportom - fudbalom, od svoje 8. godine. Svakodnevni treninzi, utakmice, takmičenja, iscrpljuju organizam i ponekad osećam da uopšte više nemam snage ni za šta. Koristim preparat Hromvital iz linije Klasičnog Kompleksa Vision i on mi pomaže da uvek budem u formi, daje mi neophodnu snagu i energiju i drži moj imunitet na visokom nivou.
Koristim ga svakodnevno, nekoliko godina i mogu sa sigurnošću da kažem da je to nešto što je danas neophodno svakom "sportskom" organizmu!
                                                                                                

Donka Mitrović, 24 godine, Srbija

donka_mitrovic

Od samog početka imala sam problema sa PMS-om. Stomačni bolovi bili su strašni, i cesto sam morala da primam injekcije kako bi ih ublažila. Koristila sam veoma jake lekove Brufen, Rapten … koji su mi izazivali mučninu i povraćanje, ali mislila sam da nema drugog izlaza. Svakog meseca, tri dana bih ležala u krevetu, kao najgori bolesnik i izostajala sa posla.

Pre više od godinu dana, moja sestra počela je da koristi Vision preparate, zbog problema koje je imala sa sinusima, I tada sam videla da u njhovom asortimanu postoji i tzv. Ženski kompleks, koji pomaže u rešavanju problema koje sam imala. Počela sam odmah da ga koristim, nestrpljivo čekajući rezultate.

Prvog meseca bilo mi je lakše i nisam imala potrebu za korišćenjem lekova koji ublažavaju bol…

Drugog meseca nisam ni osetila…kakva sreća!!!

                                                                                                  
Gordana Gojković, 49 godine, Beograd, Srbija
gordana_gojkovic
Imala sam hronični laringitis od svoje 20. godine. Česte anemije, bolovi u leđima, krivljenje u stranu, krvarenje desni.
Po početku uzimanja Klasičnog Kompleksa Vision preparate, ubrzo je sve nestalo. Bolovi u leđima već nakon mesec dana, a posle tri meseca i krvarenje desni. Bolje sam se osećala, a i sada se osećam odlično.
 
 
  Dragana Milićević, 59 godina, Beograd, Srbija
dragana milicevic
Dugi niz godina imala sam visok krvni pritisak i koristila raznorazne lekove, ali i pored toga pritisak je oscilirao od 90/60 do 240/130. Do poboljšanja nikako nije dolazilo, a lista problema se sve više umnožavala i ja sam tonula. Posle 8 godina "lečenja" i ispijanja sve te količine hemijskih lekova (6,7 po terapiji), dijagnostikovana mi je CIROZA JETRE! Tražeći rešenje iz tako očajne situacije, pre dve godine sam pronašla Vision preparate (suplemente) i počela da koristim Klasični Kompleks.
Posle samo 20 dana korišćenja dobila sam fantastične rezultate. Moj pritisak se potpuno stabilizovao! 120/80, neverovatno! I opet napominjem - posle samo 20 dana korišćenja Klasičnog Kompleksa. Iz upotrebe sam potpuno izbacila hemijske lekove. Danas, dve godine kasnije, moj pritisak je i dalje 120/80! Korišćenjem Regenerativnog Kompleksa jetra se polako vratila u funkcijui sada se zaista osećam odlično i što je najvažnije zdravo! 
Lana Miljević, 18 godina, Banja Luka, Bosna i Hercegovina
lana miljevic

Imala je problem sa alergijom na polen trave i drveća. Od 2002. godine do 2005. godine bila je na terapijama, a u međuvremenu je probano sve što je smatrano da može pomoći od alternativne medicine, što nije dalo nikakve rezultate. U avgustu 2005. godine počinje sa korišćenjem Vision proizvoda. Prvi rezultati su se pojavili u prvom mesecu korišćenja, a pošto se njen problem manifestuje u vremenu od marta do juna, tek iduće godine su dobijeni rezultati bez upotrebe lekova. Rešila je i niz drugih problema kao što je glavobolja, regulacija menstrualnog ciklusa, anemija itd. Proizvode Vision koristi stalno radi održavanja svoga zdravlja, nosi narukvicu Quardactiv i upotrebljava Gel Millenium kojim rešava problem akni.

                                                                                                            

Đorđe Pajić 40 godine, Beograd, Srbija

djordje pajic

Proizvode Vision koristim već godinu i po dana. Zbog svog napornog posla imao sam mnogo problema sa zdravljem koji su se manifestovali u vidu svakodnevnih glavobolja, bolova u želucu, kicmi, lošim snom, koji je prekidan čestim grčevima u nogama. Odlučio sam da koristim najpre Klasični Kompleks. Posle samo nedelju dana korišćenja, primetio sam poboljšanja u svom zdravlju. Posle mesec dana moji problem su potpuno nestali.

Proizvode koristim i dalje, preventivno. Zahvalan sam ljudima koji su izmislili ove proizvode da mozemo da pomognemo sebi da povratimo zdravlje ali i svim Ijudima oko nas, naravno!

Hvala kompaniji Vision!

            

Inna Ridzel, 39 godina

inna ridzel

Ja sam imala jake glavobolje i mučnine od svoje 13. godine. Koristila sam razne lekove, ali nije bilo nikakvih pomaka. Kada sam napunila 27 godina, glava me je bolela svaki dan. Bili su mi potrebni sve jači i jači lekovi i u što većoj količini. Uz sve to imala sam nizak pritisak, hroničan umor i česte prehlade.

Kada sam počela da koristim proizvode Vision, bila sam veoma iznenađena što se već posle prvog meseca korišćenja moje se stanje drastično promenilo. Pritisak se normalizovao, nestao je umor, nestali su podočnjaci i sve manje su mi bili potrebni lekovi za glavobolju. Ona se najpre proredila, a zatim je za relativno kratko vreme potpuno nestala!

Proizvode Vision koristim već punih 10 godina svaki dan. Prezadovoljna sam time što ne samo da sam uspela da povratim i sačuvam svoje zdravlje, vec i dobar izgled , jer izgledam isto kao pre 10 godina, a možda čak i bolje.

             

Mirjana Stefanović, Srbija

mirjana stefanovic

Za svoje godine zaradila sam dosta zdravstvenih problema. Ali najveće probleme imala sam sa sinusima i štitnom žlezdom. Imala sam česte upale sinusa, praćene jakom glavoboljom, nos mi je stalno bio zapušen, te sam uvek imala podočnjake i delovala iscrpljeno. Kada sam počela da koristim Klasični Kompleks, nakon 15ak dana počeo je proces pražnjenja sekreta iz sinusa. Od tada je prošlo dve godine, ja vise ne znam za upalu sinusa, čak ni za običnu kijavicu.

Sto se tiče problema sa štitnom žlezdom, na jednom od sistematskih pregeda konstantovana mi je izraslina veličine zrna graška. Kad sam otišla kod hirurga na institut za onkologiju, on je odmah rekao da moram na operaciju. Međutim, poučena ja sam ipak odustala od operacije i počela terapiju sa Vision proizvodima. Nakon dva meseca kvržica se potpuno osušila i ostao samo mali ožiljak. Lekari su bili iznenađeni, a ja prezadovoljna.                                         

Ela Georgieva, 25 godina, Kišenjev, Moldavija

ela_georgieva

Od druge godine života postavili su mi dijagnozu: Hronična bronhialna astma sa alergijama na prašinu, perje i hranu Osam godina bili smo stalni pacijenti Kliničkog Centra "Majka i dete" u Kišenjevu - Moldavija. Doktori su govorili da će sa uzrastom sve proći i davali svoj kurs lečenja koji je davao pobočne efekte, i ja sam tako "zaradila" proširene vene na nogama, a počela je i da mi opada kosa, a javili su se veliki poremećaji u ginekologiji.

 Od 18-te godine koristim produkciju VISION, ceo Klasičan kompleks i mogu vam reći da su rezultati bili neočekivani. Svakim danom zaboravljala sam šta je alergija, astma, upalni procesi grla. Kosa se lepo regenerisala, i uopšte zaboravila sam sve moje probleme! Sada sam treća godina na Univerzitetu Singidunum, a kako bi na vreme dala sve ispite i da bi mi bolje radio mozak i kako bih dobro savladala srpski jezik (kao strani za mene) mnogo koristim Lifepak Junior+ i Brein-o-Flex.

                                                                                                  

Vlado Jajčević, 63 godine, Srbija

vlado_jajcevic

Pre tri godine, niz zdravstvenih problema su ugrožavali moj život: cista na bubregu, upala prostate, ukočena i bolna kičma, zbog koje sam i više meseci bio nepokretan u krevetu, gljivice na noktima... dovoljno da se osećate stalno zabrinuto i sa nesanicom.

VISION proizvode su mi preporučili od srca! Počeo sam odmah da uzimam BAD-e, i već za tri dana počeo sam da spavam, za pet dana sam primetio da me bubreg ne boli, a za mesec dana ciste nije bilo na snimku! Za tri meseca nestale su gljivice, a uz Muški Kompleks sam se podmladio sasvim. Kičma je odlično! Sve ove godine koristim svaki dan kompletnu ponudu proizvoda Vision. Posebno želim da naglasim blagotvorno dejstvo Klasičnog Kompleksa, Regenerativnog i Muškog Kompleksa, kao i proizvoda Safe to see, zahvaljujuci kome mogu da čitam bez naočara.

                                                                                                   

Zorica Lakić, 45 godina, Beograd, Srbija

zorica_lakic

Pre 15ak godina, dobila sam alergije koje su trajale od marta do oktobra. Nije moglo biti ustanovljeno zašto dolazi do alergije, pa sam često govorila da sam alergična na sve. Više od pola godine provodila sam na inhalacijama, terapijama, injekcijama... Više od 11 godina koristila sam različite lekove, a situacija se ni malo nije menjala, u stvari jeste - na gore, i tako sam bila na korak od alergijske astme.

Vision preparate - Klasični Kompleks počela sam da koristim pre tri godine. Već posle 7 dana osetila sam promene - ovoga puta na bolje. Više sam spavala, bila sam odmornija, imala sam više enegrije. Nakon nekoliko meseci izbacila sam iz upotrebe sve hemijske lekove. Alergije su se potpuno povukle. Tako je ostalo do danas i sa sigurnošću mogu da kažem da sam potpuno zdrava osoba!

                                                                                                   

Dragica Repaja, 59 godina, Beograd, Srbija

repaja_dragica

Zbog zdravstvenih problema koji su me dugo pratili morala sam da napustim posao To su bili problemi sa holesterolom, povišeni trigliceridi, nizak pritisak, nedostatak koncentracije, vene i kapilari, masna tkiva...

Pokušavala sam da rešim te problema na mnoge načine... Ali ništa nije dalo rezultata. Počela sam da koristim BAD Vision. Vrlo brzo sam i osetila rezultate. Najpre mi se vratila energija, a sa njom i koncentracija. Posle samo mesec dana korišćenja regulisala sam nizak pritisak. a nešto malo kasnije i trigliceride i holesterol sam dovela u normalu. Bila sam oduševljena kada sam shvatila i da su se povukle vene i kapilari sa nogu. Danas, tri godine koristim ove fantastične proizvode, u koje sam, prosto zaljubljena, ja mogu da ceo dan hodam u štiklama, puno putujem, imam puno snage i energije, i imam još puno ciljeva i planova. Sve to zahvaljujući ovim preparatima koji su me vratili u život!

                                                                                                   

Radomir Đukić, 60 godina, Srbija

radomir_djukic

Moji zdravstveni problem bili su najpre veoma loša cirkulacija u nogama -  leti sam spavao u carapama, jer su mi noge bile hladne kao led, zatim povišen pritisak i problemi sa prostatom koji danas ima gotovo svaki muškarac. Počeo sam sa korišćenjem Klasičnog Kompleksa i već posle nekoliko dana pritisak mi se normalizovao, i lakše se disalo! Nešto kasnije, popravila se i cirkulacija u nogama, tako da ne moram više da spavam u čarapama! Prezadovoljan rezultatima, uzeo sam i Muski Kompleks kako bih rešio i problem sa prostatom, koji mi je zadavao muke. Nakon nekog vremena, i to sam uspeo, i sada mogu da kažem da sam potpuno zdrav čovek, a zahvaljujući Vision-u siguran sam da ću to dugo i ostati!!!

                                                                                                  
 
Inga Budimir, 43 godine, Srbija
inga_budimir

Ja sam davno imala problema sa povisenim prtiskom i reagovala sam na promenu vremena, što se manifestovalo kroz veoma jake glavobolje, Bila sam prinuđena da pijem duplu dozu tableta. Došlo je do toga da sam imala jake glavobolje i to svaki 4. - 5. dan. Naravno, bila sam nervozna, brzo bih se iznervirala i planula zbog potpuno nebitnih stvari i sitnica.

2004. godine ostala sam u drugom stanju, pronasla sam Vision preparate i odmah počela da konstim Klasicni Kompleks, uz pojačanu dozu Lifepac Juniora. Poboljšanje sam osetila već posle nekoliko dana. Glavobolja je nestala. a moji ukućani su primetili da se više ne nerviram, bila sam dobro raspoložena. Zamislite posle toliko godina mučenja, konačno sam mogla da živim bez bola! Trudnoća je protekla u najboljem redu, rodila sam zdravu devojčicu, ali imala sam oko 90 kg. Nastavila sam sa korišćenjem proizvoda i smršala na 64 kg.

                                                                                                  

Galina Popenova, 41 godina, Rusija

galina_popenova

Ja sam počela da koristim biološko aktivne dodatke ishrani Vision pre 10 god. Nisam imala nikakvih zdravstvenih problema, ali sam želela da sačuvam to zdravlje sto duže. Plašila sam se jer sam videla koliko Ijudi oko mene oboleva, i tražila sam nešto da koristim preventivno. Zbog svog načina života i posla ja vrlo često putujem, i dešava se da samo u toku jednog meseca posetim tri države. To su različiti vremenski uslovi, klima, temperatura, ishrana...

Ja to sve podnosim jako dobro i apsolutno mi ništa ne smeta.

Moj organizam je zaštićen, imam jak imunitet zahvaljujući ovim BAD-ima Vision. Često putujem iz Rusije u Srbiju, i nemam nikakvih problema sa prilagođavanjem. Prezadovoljna sam što sam stvarno uspela da sačuvam svoje zdravlje i svoju mladost, pa me tako prijatelji koji me dugo nisu videli, kada me sretnu pitaju kako sam uspela da "zamrznem vreme" i ostanem tako mlada.

                                                                                                   

 

Žena koja veruje u Vision, Turska (uspešno savladan Vitiligo)

za sajt_rezultat zene iz turske vitiligo

Nadežda Hmelj, 42 godine, Habarovsk, Rusija

Erozivni gastritis, artritis, ekcem. Uzimala Detox, Hromevital, Sveltform i Nutrimax. Prošli bilovi u želucu, u zglobovima, smršala  4 kg, ekcem se smirio.

 

Vahit Masin, 18 godina, Astrahan, Rusija

Bolovao od virusnog hepatitisa. Uzimao Sveltform, Detox, Antiox, Paks, Hromevital i Nutrimax. Kao reziltat povratio se apetit, popravilo se varenje, nestali gorušica i bolovi u desnom podrebarju, nema opšteg umora i brzog zamaranja. Hvala proizvodu.

 

Ruslan Rahmatulin, Omsk, Rusija

Deset godina zbog problema sa kožom lica lečio sam se kod kozmetologa, imao preko 400 tretmana tečnim azotom, elektrokoagolacija i masu drugih neprijatnih procedura. U prvom mesecu upotrebe Antiox-a i Chromevital-a mogao sam se brijati bez posekotina i nadraženja kože lica. Nestali su upalni procesi. Zahvaljujući gelu Milenijim povratila se boja lica, nestali su sivo-braon pege ostale posle bubuljica i isčezli su koloidne ožiljci.

 

Irina Dolgolapteva, 30 godina, Murmansk, Rusija

Godine 1996. dijagnostifikovana mi je veoma ozbiljna bolest mrežnjače očiju. Izvršeno mi je 6 operacija – 4 hiruške i 2 laserske. Imala sam strašne glavobolje, visok očni pritisak, nisam mogla da čitam i gledam televiziju. Dobila sam II stepen invalidnosti zbog lošeg vida. Od septembra 1998. godine počela sam da uzimam svu gamu BAD Vision. 03.02.1999. godine otkazali smo već zakazanu sledeću operaciju, jer se očni pritisak normalizovao, nestali su bolovi, počela sam normalno da čitam i gledam televiziju. 15.03.1999. godine ukinuta mi je invalidnost II stepena, jer se vid popravio za jednu dioptriju, normalizovala se ishrana očiju. Pomoću gela Milenijum uspela sam da potpuno otstranim postoperacione kozmetičke defekte. Osim toga, rešila sam se drugih zdravstvenih problema: normalizovala sam metabolizam, popravilo se stanje kose i noktiju, nervnog sistema.


Ljudmila Lapina, 73 godine, Rusija

U 1996. godini doživela infarkt i moždani udar. Uzimala Antiox, Pax i Lifepac sa prekidima od 1 meseca. Popravio se rad digestivnog trakta, smanjila je lekove za hipertenziju i preparate za srce. Sada živi sama, u potpunosti se sama brine o sebi, aktivna je, emocionalno stabilna, pomaže deci oko unuka.

 

Zinaida Aleksejevna Trohina, 57 godina, Novosibirsk, Rusija

Imala sam stalni zvuk u glavi i šum u ušima, kao da je neki glas ponavljao fraze koje sam čula. Nisam znala šta da radim i gde da idem da bi se oslobodila ovog užasa. To je trajalo 3 godine. Posle prijema Antiox-a stanje se popravilo. Dobila sa spokoj, javila se želja za životom.

 

Valentina Lavrentjevna Čerednjakova, 76 godina, Novosibirsk, Rusija

Angina pektoris (stenokardija), hipertonijska bolest. Uzimala lekove za srce i pritisak. Tokom 2 meseca uzimala je Detox i Antiox, posle čega je Antiox zamenila Pax-om. Kao rezultat snizio se arterijski pritisak, a doze lekova je smanjila.


Tatjana Vojceh, 48 godina, Novočerkask, Rusija

Depresija, gastritis, parodentoza. Uzimala Detox i Pax. Depresija prošla, želudac je ne uznemirava, desni zdrave.


Aleksej Pervuhin, 23 godine, Novosibirsk, Rusija

Koristim proizvode Vision od januara 1997 godine. Tada sam otkrio za sebe Chromevital, koji pomaže podizanju energije, brzu adaptaciju kod napornih putovanja, kod smene vremenskih zona, napora itd. Sveltform mi je pomogao da se oslobodim nekoliko suvišnih santimetara na stomaku, primetio sam da mi se manje traži da jedem slatkiše. U maju mesecu 1997. saznao sam šta znači antistresno dejstvi Pax-a, kada sam doživeo saobraćajnu nesreću. Od tada Pax upotrebljavam uvek. Primetio sam da mi se posle upotrebe Antiox-a  znatno popravio vid, dioptrija se smanjila za 0,5 (posle dve traume imao sam dioptriju -1,5).

 

Nina Voronjuk, 64 godine, Rusija

Problemi sa jetrom i kamen u žuči. Tokom 5 godina imala je probleme sa visokim pritiskom, jakim glavoboljama, bolovima u jetri, hronični umor. Opšte stanje zdravlja nezadovoljavajuće. Posle upoznavanja sa kompanijom Vision i prijemom sve game proizvoda (BAD-a), u toku tri meseca došlo je do sledećih rezultata: popravljeno opšte stanje, pritisak je došao u normalu, nestala je glavobolja. A najvažnije – bezbolno je izbacila kamenje iz žuči. Ovi rezultati su potvrđeni medicinskom dokumentacijom.


Boris Račkov, 67 godina, Sankt Peterburg, Rusija

Ja sam lekar neurohirurg. Sav svoj život sam se trudio da očuvam zdravlje balansiranom ishranom i fizičkim aktivnostima. Ali ipak se desilo da doživim dva infarkta. Osim toga, medicinskim ispitivanjima su pronađeni kamenovi u žučnoj kesi. Loše sam se osećao i imao sam bolove u predelu srca.

Sa proizvodima Vision sam se upoznao u jesan 2003. godine i rešio sam da isproban na sebi delovanje Antioksa+. Počeo sam upotrebu sa profilaktičkom dozom: dve kapsule dnevno. Već posle dve nedelje osetio sam pozitivne promene u radu srca. Analiza krvi je pokazala smanjenje holesterola i šećera.

To me je motivisalo da nastavim sa upotrebom BAD-a iz Klasičnog kompleksa. Tokom godinu dana redovno sam uzimao Antioks+, Paks+, Sveltform+ i Nutrimaks+. U oktobru 2004. godine izvršio sam ispitivanje srca. Rezultati su bili dobri. Ponovljeno ispitivanje žuči pokazalo je odsustvo kamenova. Kolege su govorile “kao da ih nikada nije ni bilo”. Ja sam jako zadovoljan, raspoloženje je optimističko, hvala.

 

Roza Kutlušina, 39 godina, selo Starij Kalkaš, Baškortostan, Rusija

Problemi: miom; pobačaji; posle operacije ciste na jajniku pojavili se odlivi. Tokom dve godine periodično sam uzimala Antioks+, Detoks+, Nutimaks+, LP Junior+ i Arteminu+. I evo čuda, u 39. godini rodila sam divnu devojčicu. Veliko hvala proizvodu

 

Andrej Konovalov, 37 godina, Habarovsk, Rusija

Imao sam čir na 12-opalčnom crevu, koji me mučio posebno s proleća i jeseni. Upotrebljavam proizvode kompanije Vision više od 2 godine. Sada me čir više ne muči, čemu se jako radujem.

 

Boris Olenjev, 44 godine, Mendeljejevsk, Tatarstan, Rusija

Tokom tri ipo godine bolovao sam od psorijaze. Uzimao sam redom: Detox+, Nutrimax+ i dalje svu gamu proizvoda Klasičnog kompleksa. Dodatno sam uzimao Passilat i koristio sam Gel Milenijum. Iskreno da kažem proizvode nisam uzimao baš najredovnije. Posle godinu ipo dana stanje kože se u potpunosti normalizovalo. I evo već tokom dve ipo godine nije bilo nikakvog pogoršanja bolesti. Zahvalan sam kompaniji Vision i verujem u proizvode 100%.

 

Tamara Beskrestnova, 45 godina, Tjumenj, Rusija

Proizvode kompanije Vision koristim već 7 godina. Za to vreme u mom životu se mnogo toga izmenilo: najvažnije – to je zdravlje, koje sada imam. U 38. godini imala sam mnogo zdravstvenih problema: glavobolja me je mučila od detinjstva, uvek nizak hemoglobin, često sam ležala zbog angine, brzo sam se umarala, gastritis, osteohondroza, varikozno proširenje vena, hronične upale genitalnog trakta.

Već posle godinu dana upotrebe BAD Vision – Klasični kompleks ja sam rešila sve probleme sa zdravljem, i osetila sam se za 10 godina mlađom. Zahvaljujući takvim rezultatima rešila sam da rodim treće dete, i uradila sam to!  Odustala sam od cerskog reza i  normalno rodila sina. I još jedan moj veoma važan rezultat. U madaosti ja sam bila dobrovoljni davalac krvi, imam retku krvnu grupu – RH negativnu. Ali pre 13 godina, kada sam režila da dam krvi za prijateljicu koja je trevalo da se porodi, rekli su mi: „ Vi ne možete da date krv, jer vam je krv liša, proverite jetru.“ To me je uplašilo, ali u polikliniku nisam otišla. Posle 6 godina kako upotrebljavam izuzetne proizvode Vision, rešila sam da ponovo dobrovoljno dam krv. Analiza krvi je pokazala da je sve u redu i ja već godinu ipo dana periodično dajem krv.

Aleksandra Horošilova, 41 godina, Rusija

aleksandra_horosilova

Ja sam počela da koristim proizvode Vision iz radoznalosti, i zbog toga što sam jednostavno htela da koristim nešto prirodno što će mi efikasno očistiti organizam. Uvek sam imala problema sa ustajanjem rano ujutru. Nisam mogla da funkionišem pre 11 sati. Međutim, kada sam počela da koristim ove proizvode, bez problema sam mogla da ustanem rano! Dobila sam puno snage i energije. l jos nešto, što sam jednostavno smatrala "normalnim problemom" je bila spondiloza u vratnom delu, zbog koje sam svakih 6 meseci išla na terapiju masaže. Medjutim, uspela sam da

rešim problem i da nema više potrebe da nastavljam sa terapijom!

Ja sada imam 41 godinu, osećam se odlično i poslednjih 11 godina od kada koristim Vision, nisam bila kod lekara. Više se i ne sećam kako izgleda pregled!

                                                                                                   

Jelica Ilić, 56 godina,

Beograd, Srbija

jelica_ilic

Ja sam često imala veoma jake glavobolje, ali ozbiljniji problemi sa zdravljem došli su kada mi je dijagnostikovana diskus hernija - nagnječenje korena živaca u kičmi. To je najpre prouzrokovalo bolove različitih intenziteta, koji su se širili i kroz noge. Bol je uvek bila prisutna šta god da sam radila, pa čak i prilikom disanja. Koristila sam jake lekove, ali oni su pomagali samo trenutno.

Tražeći izlaz iz takve situacije, pronašla sam i BAD-e Vision. Bila sam skeptična u početku.Već nakon nekoliko dana osetila sam olakšanje, najpre su prestali bolovi u nogama, bila sam odmornija, a nakon nekoliko meseci korišćenja Klasičnog Kompleksa, nestali su apsolutno svi bolovi. Kakva sreća, zamislite!!! To je bilo pre pet godina. Danas, za sebe mogu da kažem da sam zdrava osoba, i da ću uz Vision preparate to dugo i ostati!

Budimir Knežević, 63 godine, Srbija

budimir_knezevic

Više od 20 godina imao sam čir na dvanaestopalačnom crevu koji mi je svakodnevno pravio probleme, a pogotovo u proleće i jesen. Morao sam da strogo vodim računa šta ću da jedem i pijem. Samo mesec dana nakon uzimanja Klasičnog Kompleksa Vision, bilo je dovoljno da zaboravim svoj dugogodišnji problem! Stabilizovao mi se pritisak koji je bio konstantno visok! Danas 4 godine od kada koristim badove Visiona, moj pritisak je normalan, a paradajz, mladi luk, crno vino itd. ponovo mogu da uvrstim u svoj jelovnik, bez ikakvih problema.

                                                                                                   

 

 

lana miljevic

Imala je problem sa alergijom na polen trave i drveća. Od 2002. godine do 2005. godine bila je na terapijama, a u međuvremenu je probano sve što je smatrano da može pomoći od alternativne medicine, što nije dalo nikakve rezultate. U avgustu 2005. godine počinje sa korišćenjem Vision proizvoda. Prvi rezultati su se pojavili u prvom mesecu korišćenja, a pošto se njen problem manifestuje u vremenu od marta do juna, tek iduće godine su dobijeni rezultati bez upotrebe lekova. Rešila je i niz drugih problema kao što je glavobolja, regulacija menstrualnog ciklusa, anemija itd. Proizvode Vision koristi stalno radi održavanja svoga zdravlja, nosi narukvicu Quardactiv i upotrebljava Gel Millenium kojim rešava problem akni.

                                                                                                            

 

Lana Miljević, 18 godina, Banja Luka, Bosna I Hercegovina

Imala je problem sa alergijom na polen trave i drveća. Od 2002. godine do 2005. godine bila je na terapijama, a u međuvremenu je probano sve što je smatrano da može pomoći od alternativne medicine, što nije dalo nikakve rezultate. U avgustu 2005. godine počinje sa korišćenjem Vision proizvoda. Prvi rezultati su se pojavili u prvom mesecu korišćenja, a pošto se njen problem manifestuje u vremenu od marta do juna, tek iduće godine su dobijeni rezultati bez upotrebe lekova. Rešila je i niz drugih problema kao što je glavobolja, regulacija menstrualnog ciklusa, anemija itd. Proizvode Vision koristi stalno radi održavanja svoga zdravlja, nosi narukvicu Quardactiv i upotrebljava Gel Millenium kojim rešava problem akni.

 

Nadežda Hmelj, 42 godine, Habarovsk, Rusija

Erozivni gastritis, artritis, ekcem. Uzimala Detox, Hromevital, Sveltform i Nutrimax. Prošli bilovi u želucu, u zglobovima, smršala  4 kg, ekcem se smirio.

 

Vahit Masin, 18 godina, Astrahan, Rusija

Bolovao od virusnog hepatitisa. Uzimao Sveltform, Detox, Antiox, Paks, Hromevital i Nutrimax. Kao reziltat povratio se apetit, popravilo se varenje, nestali gorušica i bolovi u desnom podrebarju, nema opšteg umora i brzog zamaranja. Hvala proizvodu.

 

Ruslan Rahmatulin, Omsk, Rusija

Deset godina zbog problema sa kožom lica lečio sam se kod kozmetologa, imao preko 400 tretmana tečnim azotom, elektrokoagolacija i masu drugih neprijatnih procedura. U prvom mesecu upotrebe Antiox-a i Chromevital-a mogao sam se brijati bez posekotina i nadraženja kože lica. Nestali su upalni procesi. Zahvaljujući gelu Milenijim povratila se boja lica, nestali su sivo-braon pege ostale posle bubuljica i isčezli su koloidne ožiljci.

 

Irina Dolgolapteva, 30 godina, Murmansk, Rusija

Godine 1996. dijagnostifikovana mi je veoma ozbiljna bolest mrežnjače očiju. Izvršeno mi je 6 operacija – 4 hiruške i 2 laserske. Imala sam strašne glavobolje, visok očni pritisak, nisam mogla da čitam i gledam televiziju. Dobila sam II stepen invalidnosti zbog lošeg vida. Od septembra 1998. godine počela sam da uzimam svu gamu BAD Vision. 03.02.1999. godine otkazali smo već zakazanu sledeću operaciju, jer se očni pritisak normalizovao, nestali su bolovi, počela sam normalno da čitam i gledam televiziju. 15.03.1999. godine ukinuta mi je invalidnost II stepena, jer se vid popravio za jednu dioptriju, normalizovala se ishrana očiju. Pomoću gela Milenijum uspela sam da potpuno otstranim postoperacione kozmetičke defekte. Osim toga, rešila sam se drugih zdravstvenih problema: normalizovala sam metabolizam, popravilo se stanje kose i noktiju, nervnog sistema.

 

Ljudmila Lapina, 73 godine, Rusija

U 1996. godini doživela infarkt i moždani udar. Uzimala Antiox, Pax i Lifepac sa prekidima od 1 meseca. Popravio se rad digestivnog trakta, smanjila je lekove za hipertenziju i preparate za srce. Sada živi sama, u potpunosti se sama brine o sebi, aktivna je, emocionalno stabilna, pomaže deci oko unuka.

 

Zinaida Aleksejevna Trohina, 57 godina, Novosibirsk, Rusija

Imala sam stalni zvuk u glavi i šum u ušima, kao da je neki glas ponavljao fraze koje sam čula. Nisam znala šta da radim i gde da idem da bi se oslobodila ovog užasa. To je trajalo 3 godine. Posle prijema Antiox-a stanje se popravilo. Dobila sa spokoj, javila se želja za životom.

 

Valentina Lavrentjevna Čerednjakova, 76 godina, Novosibirsk, Rusija

Angina pektoris (stenokardija), hipertonijska bolest. Uzimala lekove za srce i pritisak. Tokom 2 meseca uzimala je Detox i Antiox, posle čega je Antiox zamenila Pax-om. Kao rezultat snizio se arterijski pritisak, a doze lekova je smanjila.

 

Ljudmila Gapona, 44 godine, Novosibirsk, Rusija

Ja sam invalid II spepena na osnovu onkoloških bolesti od maja 1995. godine kada sam imala operaciju raka štitne žlezde i zračenje. Kao posledica narušio se rad svih unutrašnjih organa, izgubila sam glas. U decembru 1996. godine imala sam još dve operacije vezane za onkologiju: u stomaku i u vezi polnih organa. U leto 1997. godine počeo je da se stvara tumor u desnom kolenu. Očekivala me je još jedna operacija. 25.avgusta 1997. godine počela sam da uzimam proizvode (BAD) Vision. Osnova je bila Detox i Antiox, a na njihovoj bazi i sve ostale proizvode. Kao rezultat sledeća operacija nije sprovedena. Nestali su bolovi u jetri i normalizovao se njen rad, što potvrđuju podaci analize krvi. Prošli su često gušenje i bolovi u srcu, značajno se popravio EKG. Normalizovao se rad gastrodigestivnog trakta (sistema za varenje). Znatno se popravio sastav krvi (leukociti, hemoglobin ...). Postepeno je počeo da mi se vraća glas, tj. počeli su da se smanjuju unutrašnji operacioni ožiljci i glasne žice su postale pokretne.Sa BAD Sveltform-om se povratila funkcionalnost preostalog dela štitne žlezde. Sada ne uziman nikakve hormone. Osećam se dobro. Posle upotrebe gela Milenijum, nestali su operacioni ožiljci (posebno mi je smetao ožiljak na vratu, pa sam sve vreme nosila maramu oko vrata). U junu 1998. godine nestalo je zadebljanje i preostalom delu štitne žlezde koje je nastalo pre godinu i po dana. Bezgranično sam zahvalna kompaniji Vision. To je stvarno ozbiljna šansa da se preživi u današnje vreme i da se reše zdravstveni problemi!!!

 

Tatjana Vojceh, 48 godina, Novočerkask, Rusija

Depresija, gastritis, parodentoza. Uzimala Detox i Pax. Depresija prošla, želudac je ne uznemirava, desni zdrave.

 

Aleksej Pervuhin, 23 godine, Novosibirsk, Rusija

Koristim proizvode Vision od januara 1997 godine. Tada sam otkrio za sebe Chromevital, koji pomaže podizanju energije, brzu adaptaciju kod napornih putovanja, kod smene vremenskih zona, napora itd. Sveltform mi je pomogao da se oslobodim nekoliko suvišnih santimetara na stomaku, primetio sam da mi se manje traži da jedem slatkiše. U maju mesecu 1997. saznao sam šta znači antistresno dejstvi Pax-a, kada sam doživeo saobraćajnu nesreću. Od tada Pax upotrebljavam uvek. Primetio sam da mi se posle upotrebe Antiox-a  znatno popravio vid, dioptrija se smanjila za 0,5 (posle dve traume imao sam dioptriju -1,5).

 

Nina Voronjuk, 64 godine, Rusija

Problemi sa jetrom i kamen u žuči. Tokom 5 godina imala je probleme sa visokim pritiskom, jakim glavoboljama, bolovima u jetri, hronični umor. Opšte stanje zdravlja nezadovoljavajuće. Posle upoznavanja sa kompanijom Vision i prijemom sve game proizvoda (BAD-a), u toku tri meseca došlo je do sledećih rezultata: popravljeno opšte stanje, pritisak je došao u normalu, nestala je glavobolja. A najvažnije – bezbolno je izbacila kamenje iz žuči. Ovi rezultati su potvrđeni medicinskom dokumentacijom.