Rezultati primene VenoStrong gela i kapsula

 

Olga, 34 godine, Novosibirsk, Rusija

Dijagnozu “varikozno proširenje vena” postavili su mi još kad sam imala 15 godina. U 24. godini sam imala operaciji vena.  Noge su mi oticale i umarale se, a vene bolele. Već 3 meseca koristim biološki aktivan dodatak ishrani VenoStrong (kapsule) i koristim VenoStrong gel za spoljašnju upotrebu. Ubrzo po započinjanju korišćenja VenoStrong preparata nestalo je otoka i pojavila se lakoća u nogama. Uveče noge mi se ne umaraju. Vene još nisu nestale, ali su postale manje uočljive. Veoma sam zadovoljna rezultatima i nastavljam sa upotrebom VenoStrong preprata.

 

Elena, 26 godina, Tjumen, Rusija

Posle trudnoće i porođaja pojavili su se prošireni kapilari (u obliku zvezdica i mreža) na bokovima. Posle 2 meseca upotrebe suplementa i gela VenoStrong kapilari na bedrima su postali manje uočljivi. U nogama se pojavio osećaj lakoće.

 

Dmitrij, 45 godina, Omsk, Rusija

Po prirodi posla mnogo hodam tokom dana, a uveče noge mi otiču i umaraju se. Inače imama naslednu predispoziciju ka varikozi, pa je zato supruga rešila da mi kupi gel Vision VenoStrong. Počeo sam da ga koristim i ubrzo sam osetio lakoću u nogama. Veoma se lako i prijatno nanosi, brzo se upija. Dejstvo se oseti bukvalno za 5 minuta.

 

Natalija, 32 godine, Novosibirsk, Rusija

Ja puno hodam na štiklama, pa su mi uveče noge umorne. Rešila sam da kupim gel VenoStrong. Osećaj je prosto super! Lakoća, nikakvog umora nema! Ja sada idem, prosto letim kao leptir!

 

Rainelda, 47 godina, Riga, Letonija

Mučio me je osećaj kao da mi pete gore. Posle 3 dana primene VenoStrona bolovi su nestali.