Rezultati za onkološke bolesti

 

Ljudmila Gapona, 44 godine, Novosibirsk, Rusija

Ja sam invalid II spepena na osnovu oknoloških bolesti od maja 1995. godine kada sam imala operaciju raka štitne žlezde i zračenje. Kao posledica narušio se rad svih unutrašnjih organa, izgubila sam glas. U decembru 1996. godine imala sam još dve operacije vezane za onkologiju: u stomaku i u vezi polnih organa. U leto 1997. godine počeo je da se stvara tumor u desnom kolenu. Očekivala me je još jedna operacija. 25.avgusta 1997. godine počela sam da uzimam proizvode (BAD) Vision. Osnova je bila Detox i Antiox, a na njihovoj bazi i sve ostale proizvode. Kao rezultat sledeća operacija nije sprovedena. Nestali su bolovi u jetri i normalizovao se njen rad, što potvrđuju podaci analize krvi. Prošli su često gušenje i bolovi u srcu, značajno se popravio EKG. Normalizovao se rad gastrodigestivnog trakta (sistema za varenje). Znatno se popravio sastav krvi (leukociti, hemoglobin ...). Postepeno je počeo da mi se vraća glas, t.j. počeli su da smanjuju unutrašnji operacioni ožiljci i glasne žice su postale pokretne.Sa BAD Sveltform-om se povratila funkcionalnost preostalog dela štitne žlezde. Sada ne uziman nikakve hormone. Osećam se dobro. Posle upotrebe gela Milenijum, nestali su operacioni ožiljci (posebno mi je smetao ožiljak na vratu, pa sam sve vreme nosila maramu oko vrata). U junu 1998. godine nestalo je zadebljanje i preostalom delu štitne žlezde koje je nastalo pre godinuipo dana. Bezgranično sam zahvalna kompaniji Vision. To je stvarno ozbiljna šansa da se preživi u današnje vreme i da se reše zdravstveni problemi!!!

 

Aleksandar Švec, Sankt Peterburg, Rusija

svec_aleksandar_1

Tokom pet godina (od 1996. god.) mučili su me jaki bolovi u oblasti krsta, često sam imao temperaturu, mučili su me stalni umor, znojenje i odsustvo apetita. Ceo oktobar 1998. sam preležao u bolnici sa dijagnozom – hepatitis, ali ta dijagnoza se pokazala pogrešnom. 2000. godine su mi lečili krsta. Poboljšanja nije bilo. Počeo sam naglo da mršavim. 2001. godine sam išao na dodatna ispitivanja. Razjasnilo se da sam sve navedene simptome imao zbog ozbiljnog onkološkog problema. Dijagnoza je bila – granularni oblik karcinoma linfnih žlezda koji je zahvatio trbušne, preponske, pazušne i vratne linfne čvorove, kao i slezinu i jetru. Levo plućno krilo mi je bilo puno tečnosti. Predstojalo mi je skupo lečenje sa malom verovatnoćom da će mi produžiti život.

Saznavši o proizvodima Vision počeo sam da ih koristim u „udranim“ dozama. Paralelno sam išao na tradicionalnu terapiju. Ubrzo je počelo čudesno poboljšanje. Umesto određenih šest terapija zračenja i kasnijeg presađivanja koštane srži, prošao sam samo sa tri hemoterapije. Lekare je iznenadilo i to što se tešnost iz pluća sama povukla.

Otpušten sam sa onkologije u septembru 2001. godine. Produžio sam da koristim proizvode Vision, ali sada već u profilaktičkim dozama. Posle osam meseci, u maju 2002. godine sprovedena kontrola i ispitivanja su pokazala da nema tragova onkopatologije.

Rešavajući onkološke probleme, dobio sam „sporedne efekte“ – nestao mi je kamen iz žuči i čir želuca koju sam imao od 1990. godine. I danas uzimam BAD-e Vision u profilaktičke svrhe i osećam se odlično.

                                                                                                            
svec_aleksandar_2

Dečak, 9 godina, Sofija, Bugarska (svedočenje dala Galina  Prjadko, grad Stari Oskol)

Dijagnoza kod dečaka je bila: leukemija. Za dva meseca upotrebe LP Junior+, Detox+ i Antiox+ u udarnim dozama: LP Junior: 10 tableta dnevno, Detox i Antiox: 4 – 6 kapsula dnevno, formula krvi sa potpuno izmenila. Sada je dečak živ i potpuno zdrav.

 

Tatjana Seliverstova, 37 godina, Militopolj, Ukrajina

Nikada nisam razmišljala da će se ozbiljni zdravstveni problemi dotaći i mene. Od detinjstva rasla sam u zdravo i radosno dete. Udala sam se i rodila dva sina. A prva nesreća došla je posle porođaja: kao rezultat predoziranja medikamentima pojavio se osip, a zatim je dijagnosticirana psorijaza. Izgled mog telaje postao je užasan, tokom cele godine morala sam da nosim odeću sa visokom kragnom i duge rukave. Noću sam imala neizdrživ svrab. Ali pokazalo se da to nije sve: pre pet godina imala sam operaciju zbog onkologije štitne žlezde.

Posle operacije primila sam 27 terapija zračenja. Kao razultat kosa je opadala u pramenovima, hemoglobin je bio 75 g/l; osim toga – nizak pritisak, vrtelo se u glavi, hormonalni poremećaji, tahikardija. Ruke su mi se tresle i teško sam disala. Postala sam invalid II kategorije i na posao me niko nije primao. Život je izgubio smisao, i samo odgovornost prema deci davalo mi je koliko-toliko snage da se borim. I eto, potpuno slučajno, a možda je to Božiji poklon – došla sam na prezentaciju proizvoda kompanije Vision, pojavila se nada. Tokom osam meseci upotrebe preparata Vision bilo je pogoršanja i popravljanja stanja, ali kao rezultat proizvodi Vision su pobedili bolesti.

Sada se osećam potpunim čovekom, ne mogu se račima izraziti ta osećanja. Ja se klanjam pred proizvodima Vision, zahvaljujući kojima sam ponovo shvatila šta je to sreća – život.

 

Stojanka Nikolova, Sofija, Bugarska

Dugi niz godina bolovala sam od visokog krvnog pritiska i redovno sam uzimala lekove za korekciju pritiska. Počela sam da uzimam proizvode Vision i to celu gamu BAD-a. Kao rezultat zaboravila sam na pilule i apoteke. Osećam se dobro i u kondiciju sam.

Kod supruga je bio otkriven tumor u grlu. Izgubio je težinu, brzo i lako se zamarao. Primio je 32 terapije zračenja ali praktično nikakvih rezultata nije bilo. Počeo je da uzima biološki aktivne dodatke ishrani kompanije Vision u ogromnim dozama. Samo 3 meseca kasnije od tumorne mase nije ostalo ni traga. Brzo je povraćem životni tonus. Oseća se zdravim i potpunim čovekom.


Nalja Garasimenko, 30 godina, Krasnojarsk, Rusija

U 1996. godini, kada sam imala 26 godina, meni veseloj, omiljnenoj i voljenoj devojci, profesionlnoj sportskinji, postavili su strašnu dijagnozu: linforetikulom (Hodžkinova bolest, najčešći oblik malignih linfoma).

Tokom 3 godine lečila sam se na onkološkoj klinici u Krasnojarsku: imala opereraciju i 16 hemo i zračnih terapija. Po izlasku iz bolnice stanje mi se počelo pogoršavati: jaki bolovi u zglobovima i kostima, stalna povišena temperatura (37,3OC), slabost, potpuna ćelavost (u 3 navrata) posle zračnih terapija. Nisam mogla da jedem, pijem, koža mi je bila boje voska. Za ublažavanja svog stanja uzimala sam po 12 tableta aspirina dnevno. Posle toga dobila sam gastritis sa jakim bolovima u želucu, i tada sam shvatila da meni niko ne može pomoći osim mene same. U leto 2000. godine počela sam da uzimam proizvode Vision i to Antioks+, Detoks+ i Svektform+.

Prve rezultate dobila sam posle mesec ipo dana: mogla sam bez bolova i apirina da spavam noću. Kada sam u oktobru otišla na kontrolu u bolnicu iznenadila sam lekare svojim stanjem i rezultatima. Tada su mi rekli prvi put za 3 godine da je formula moje krvi u potpunom redu! Danas sam ja invalid II grupe, ali osećam se potpuno normalnim, zdravim čovekom. Ne uočava se uvećana štitna žlezda, potpuno se normalizovao rad jetre, vrtila se sloboda pokreta u zglobove. Raste mi divna kosa. Danas sam srećan čovek. Hvala Dmitriju Arkadjeviču Burjaku, za to veliko delo i neprocenjiv proizvod! Sada imam zdravlje, mog muža koji me je sve vreme hrabrio i podržavao, i zajedno idemo ka našoj mašti – rođenju deteta. Mi znamo da će naša mašta postati stvarnost.

Hvala Vam za sve, za ljubav, toplinu i za veliku misiju koju ispunjavate.

 

Nikita Ščerbina, 12 godina, Harkov, Ukrajina

Kod dečaka je otkriven tumor na mozgu 2001. godine. Urađena je operacija na mozgu radi odstranjenja malignog tkiva. Ali posle 8 meseci tumor se ponovo pojavio. Posle operacije dečak je izgubio koordinaciju pokreta, potpuno je izgubio moć govora, pojavilo se intenzivno lučenje sline. Izgubio je imunitet pa je često dobijao prehlade i razne infekcije. Nikita je imao 30 seansi zračenja.

Prvog septembra 2003. godine počeo je da prima biološki aktivne dodatke ishrani Vision: Detox+, Antiox+, Pax+ i Lifepac Junior+ u udarnim dozama. Posle nekog vremena smanjilo se lučenje sline. Dečak je porastao i dobio na težini. Popravilo mu se psihoemocionalno stanje. Ali najvažniji razultat je bi da je tomografsko snimanje, sprovedeno u januaru 2004. godine, pokazalo da se veličina tumora smanjila. U septembru 2004. Nikita je počeo da govori, da komunicira sa vršnjacima i čak piše stihove. Više ne boluje od prehlada i infekcija. Roditelji se nadaju potpunom ozdravljenu sina i bezgranično su zahvali kompaniji Vision za čudesne proizvode.

 

Jevgenije Božanov, 46 godina, Sofija, Bugarska

Otkriven mi je rak debelog creva sa metastazom na plućima. Posle teške operacije rana nije zarastala. Mnogo sam mršao, osećao sam se slabo, bez energije, koža je požutela. Počeo sam da pijem: Antiox+ svaka 2 sata tokom celog dana, Detox+ 3 puta dnevno, Chromevital+ i Pax+ 2 puta dnevo, a Lifepac Senior jedanput pre večere. Tokom hemoterapije nisam uzimao Vision preparate.

Nekoliko dana posle početka uzimanja Vision preparata primetio sam da je rana počela da zarasta. Hemoterapiju sam podneo bez ikakvih pratećih problema. Rezultati krvi su u normi, po rečima lakara rezultati su perfektni.

Mesec dana od kada sam počeo da pijem Vision dodatke ishrani ponovo sam krenuo na posao.

 

Galina G. 60 godina, Sokol, Rusija

Zabolelo me je grlo. Lekar mi je prepisao antibiotike. Bez rezultata. Posle mesec dana otišla sam kod specijaliste. I počelo je... Tumor grla. Bolnica, hemoterapija, radioterapija, ponovo bolnica, radioterapija...

Posle zračenja ništa nisam mogla da jedem, pljuvačne žlezde nisu funkcionisale, bez snage, suze i tuga. Samo sam pila vodu. Grlo – kao da su ga šmirglom trljali.

Setila sam se da sam na poslu slušala o izuzetnim rezultatima vitamina Vision. Kolege su mi pomogle da naručim preko interneta Detox+, Antiox+, Pax+, Beauty, DiGuard nano. Preparate Vision pijem od maja 2012. Osećam se dobro. Ponovo živim, a ne životarim. A nisam verovalo u to čudo – Vision. Zahvaljujem se na vraćenom zdravlju.

 

Konstantin M. 27 godina, Noginsk, Rusija

Onkologija IV-og stepensa. Odbio sam dalju hemoterapiju, jer sam prvu terapiju preživeo jako teško. Alternativne metode lečenja nisam koristio, ali sam doneo odluku da probam dijetetske suplemente kopanije VISION. Prva četiri meseca sam koristio Detox+, Antiox+ i Pax+. Broj kapsula koje sam uzimao regulisao sam shodno tome kako sam se osećao. Od petog meseca uključio sam i druge preparate iz Cllassic Hit-a. Već drugog meseca sam osetio dobre rezultate: pojavila se energija, popravilo se raspoloženje, normalizovao se sastav krvi, počela je da raste kosa koja mi je opala posle prve seanse hemoterapije, u organiuzmu je došlo do procesa čišćenja i oporavka.


Ekaterina Ž. 51 godina, Votkinsk, Rusija

2001. godine lekari su mi postavili strašnu dijagnozu – „rak štitne žlezde I stadijum“. U toku tri meseca (januar-mart) upotrebljavala sam Detox+ (po 6 kapsula), Antiox+ (po 3 kapsule), Chromevital+ (po 2 kapsule). Tumor se smanjio. U martu 2001. godine su me operisali. 

Dobila sam II grupu invalidnosti. Nisam prestajala da uzimama Detox+, Antiox+, Chromevital+, Sveltform+ i Regenerativni kompleks (Mega, Akitvy, Cupers i Beesk) linije Direct Hit. U 2002. godinu ušla sam sa osećajem zdravlja, analize su pokazale da su svi rezultati u normali, prebacili su me u III grupu invalidnosti. Zahvaljukući upotrebi gela Millenium, opreativni ožiljak je postao gladak i jedva uočljiv. Osim toga oslobodila sam se leukoplakije u grlu i mioma na materici, popravio mi se vid, a bio je početni statinum katarakte na oba oka.

 

Larisa H. 50 godina, Tjumenj, Rusija

U 2001. godini imala sam operaciju tumora, a posle i 8 tura hemoterapije. Dodelili su mi II stepen invalidnosti (oslobođena posla) i rekli su mi: „Sada je sve volja Božija.“ Uzimala sam pola godine 13-16 bočica preparata VISION mesečno: Antiox+, Detox+, Pax+, LP Senior, Chromevital+. Posle 3 godine lekari su mi rekli: „Retko ko se može pohaliti takvim rezultatima kao što su Vaši“ – i ukinuli su mi invalidnost. Postepeno su mi nestali čvorići na štitnoj žlezdi, a takođe policistična bolest bubrega, mastopatija, normalizovalo mi se stanje jetre i pritisak (ceo život je bio nizak 60/90), smršala sam 14 kilograma, nemam više prehlade. Tokom hemoteratije, zbog razaranja intervertebralnog tkiva na pršljanovima postala sam za 2 cm niža rastom. Posle uzimanja VISION proizvoda, tkivo se regenerisalo i ponovo sam porasla za 2 cm. Sada imam 50 godina, odlično se osećam, a u aprilu 2010. godine su mi postavili dijagnozu „potpuno ozdravljenje“. Sada uzimam Pax+ da se izborim sa stresovima, a Nature Tan mi pomaže da dobijem bakarnu boju na suncu Krima i Turske. A Antiox+, Detox+ i nove VISION proizvode uzimam radi profilaktike.