Rezultati priemene proizvoda Vision kod dece

Danilo Sedalijev, 3,5 godine, Rusija

 za_sajt_danilo_sedalieb

Problemi: zatvori, česte prehlade pri čemu je teško disao. Uzimao je Lifepac Junior+ tokom 5 meseci. Svi problemi koji su ga mučili su nestali, primećen je nagli intelektualni razvoj. Danilo oduševljava okolinu sa svojim znanjem mnogih pesmica i priče kao dete od 7-8 godina.


 

Radmila Nakov, 29 godina, Beograd, Srbija

radmila_nakov

U mojoj užoj i široj famili Vision proizvodi se koriste već duže vremena. Dvogodišnji sin Đorđe sa zadovoljstvom jede proizvode za decu linije LifePac Junior i raste u zdravog, veselog i bistrog dečaka. Kada sam drugi put zatrudnela odmah sam počela da uzimam vitamine i minerale LP Junior i dečije proizvode Vision: Be strong, Be wise, Be chocolate i Be healty, jer ti su kompleksi najbolji za moju bebu. Trudnoću sam podnela bez ikakvih propratnih teškoća, a svi rezultati su mi bili bolji nego pri prvoj trudnoći kada sam uzimala sintetičke vitamine i preparate po preporuci lekara. Rodila sam drugog sina: težine 4.300g, dužine 54 cm i sa ocenama 9/10. I sada dok dojim uzimam iste proizvode. Uskoro će i Novak da se pridruži  Đorđu  da samostalno uzima Vision proizvode za decu.

 

Polina, 6 godina, Koroljev, Rusija

polina Moja ćerka Polina ima 6 godina. Sa tri godine pošla je u vrtić i od tada je često bolesna. Bronhije su joj osetljive, čim se prehladi ili je dohvati kakav virus, počinje dugotrajni kašalj. Odavno smo tražili efikasne vitamine za decu i rešili smo da uzmemo Junior Neo i Junior Be Healthy. Uzima ih već 4 meseca. Zima je prošla bez ijedne bolesti! Mi smo presrećni!

 

Nataša, 6 godina, Toms, Rusija

Alergija, osipi na nogama, obrazima, laktovima. Osip je svrbeo. Svrab smo skidali sa suprastinom. Počeli smo i sa primenom hormonalnih masti. Poboljšanja su bila minimalna. Onda smo nabavili VISION program za tri meseca: 1. Mesec – Junior Neo, Detox, Pax; 2. mesec – Junior Neo, Mega, DiReset; 3 mesec – Junior Neo, Detox, DiGuard nano. Nema više svraba, koža se očistila! Mi smo prezadovoljni. Cena Junior Neo je zdravlje našeg deteta!


Ivan, 4 godine, Rusija

ivan Ivanova mama je uzimala Junior Neo tokom trudnoće. Rodio se zdrav dečak. Tokom dojenja mama je takođe uzimala Junior. Posle nekog vremena počela je da daje te vitamine i detetu: mrvila ga je i davala na kašičicu. U sedmom mesecu Ivanu je dodala i Junior Be Big. Dečko se razvija odlično. Odlične umne sposobnosti, ispred je svojih vršnjaka.

 

Alina, 10 godina, Barnaul, Rusija

Od najranijeg detinjstva bolovala je od angine i kijavice. Doktor otorinolaringolog pripremao nas je na operaciju krajnika. Uzimali smo VISION preprate: Antiox+, Nutrimax+, Pax+Forte, Detox+ i vitamine za decu serije Junior: Junior Neo, Be Big, Be Smart, Be Wise i Be Helalthy. Operacija je otkazane jer više nije bila potrebna. Dete više ne boluje. Danas, radi profilaktike uzima Junior Neo i Pax+Forte.

 

Ana, 26 godina, Koteljniki, Rusija

ana

Imam četvorogodišnjeg sina koji je stalno bio bolestan. Dovoljno bi bilo da ide u vrtić nedelju dana pa da se prehladi. Sestra mi je preporučila da kupim VISION Junior Neo. Posle samo mesec dana nisam mogla da prepoznam svog sina! Evo već pola godine redovno idemo u vrtić i nijednom se nije zarboleo! Kašaljl i slinav nos nam je ostao samo u sećanjima. Preporučujem svima!

 

Artjom, 2,5 godine, Moskva, Rusija

artjom Moj sin ima dve ipo godine. Sa 7 meseci je dobio salmonelozu. Ležao je u bolnici 2 nedelje i prošako 3 kure antibiotika. Zatim je prešao na kućno lečenje sa bakteriofagama i još jednom kurom antibiotika („hvala našem gastroenterologu“). Odložili smo vakcine za 6 meseci. Nisam smela da idem sa detetom ni u prodavnici, jer sam se bojala infekcija.  Posavetovali su nam da kupimo

VISION Junior Neo, kompleks vitamina za decu. Davala sam sinu po pola tablete dnevno, a ponekad i celu.  Salmoneloza je nestala za 6 meseci! Odmah smo primili vakcinu. Posle prijema antibiotika dete je imalo jaku disbakteriozu, bio je veoma hirovit, hrana se uopšte nije varila, budio se noću plačući. Pored Junior Nea davali smo mu Junior Be Big, Pax+Forte, a takođe i DiReset, a ponekada i D4X. Počelo je varenje hrane posle 3-4 dana od početka prijema, dete se umirilo. Dobio je sve vakcine po rasporedu. Bolje mu rastu kosa, nokti i zubi. Dete je postalo aktivno i brzo se razvija.


I. Samojljenko, 1 godina, Herson, Ukraina

samojljenko_1 Moja ćerka je rodila devojčicu 4. novebra 2013. godine. Posle 2 nedelje od porođaja otišla je u bolnicu sa visokom temperaturom. Počeli su da je špricaju sa antibioticima, da joj obaraju temperaturu, a posle 2 dana očistili su joj matericu (odstranili zaostali deo posteljice). Sve to vreme nastavila je da doji ćerku. Kao rezultat devojčica je dobila strašan osip (slika prva), na šta je dečiji lekar kazao da je to alergija i da je potrebno da dete prima lekove (kontraindikacije za te lekove su me dovele do užasa).Ja poznajem proizvode VISION već više godina i zato sam bez ikakvog straha predložila da sa njima počnemo lečenje, pogotovu što je
samojljenko_2 ćerka za sve vreme trudnoće uzimala preparate VISION. Naravno za bebu je teško odrediti dozu, ali to je moguće uraditi kroz organizam majke dojilje, pa je zato mama počela da uzima Detox, Antiox, Nutimax i Junior Neo 4 puta dnevno po 1 kapsulu. Rezultat se vidi na drugoj slici. Sa 40 dana moja unuka već samostalno uzima Junior Neo i to 1 tableticu na 10 dana. Sada ona ima 8 meseci; izlaslo joj je 6 zuba; sa 3,5 meseci je sedela, a sada već hoda držeći nas za ruku.Raste i razvija se u zdravo dete. Ne prima, a nadam se neće ni primati nikakve hemijske lekove. Veliko hvala tvorcima VISION preparata.

 

Vitalij, 14 godina, Rusija

Od samog rođenja sin je imao alegiju na mlečne proizvode i na slatko u obliku osipa po celom telu, koji je pratio jak svrab. Lekovi i masti samo su ublažavali stanje ili davali kratkotrajne efekte. Ranice od češanja su bile stalno: jedne zarastu – druge se pojave. Na sreću, saznali smo za biološki aktivne dotatke ishrani VISION. I evo, divan proizvod Junior Neo+  je bukvalno za mesec dana rešio naš problem. Veliko hvala kompaniji VISION za ovaj proizvod!

 

Senja, 6 godina, Jekaterinburg, Rusija

senja Mene će dobro razumeti roditelji. Posle uzaludnog kontakta sa lekarima raznih specijalnosti i zvanja, ostao mi je jedino osećaj gorke sudbine. Količini lekova u kući mogla je da pozaviti omanja apoteka. Sin Senja ima 6 godina i sledeću dijagnozu: hronična upala trećeg krajnika, rinitis, česte prehlade. Rešili smo da kupimo VISION Junior Neo, kompleks dečijih vitamina. Već dve godine koristimo prirodne preparate VISION, ni jedne prehlade, angine i dr. Sve lekove iz kuće smo izbacili. Pošli smo u školu i odlični smo đaci.

 

Aleksandra, 10 godina, Litkarino, Rusija

aleksandra Kod moje ćerke pojavilo se umor (pospanost, hirovitost), česte prehlade, bolovi u želucu i zglobovima. Uzimala je vitamine VISION Junior Neo. Stanje se značajno popravilo, raniji simptomi su nestali. Saša se sada oseća odlično. Hvala VISION!


Olga, 4 godine, Barnaul, Rusija

Moja ćerka imala je loš apetit, bila je plačljiva i lako se umarala. Ja sam tražila najbolje riblje ulje za decu, da bude kvalitetno i bezopasno. Izabrala sam Junior Be Smart, omega 3 za decu kompanije VISION. Kroz nekoliko nedelja primetila sam da je ćerkica poslala energičnija i veselija. Dopadaju joj se kapsule Be Smart i samo ih traži. Planiram da nabavim i druge dečije proizvode linije Junior.

 

Saša Islamov, 4 godine, Moskva, Rusija (informaciju dala mama Irina Islamova)

Saši su prestali da rastu zuvi sa 2 godine i 4 meseca (do tada je izraslo 16 zuba). Sa 2 godine i 9 meseci je počeo da uzima Lifepac Junior: ¼ pastile dva puta dnevno u toku jedne nedelje, zatim ½ pastile 2 puta dnevno. Za jedan mesec i jednu nedelju izrasli su 4 nedostajuća zuba. Od tata stalno uzima Lifepac Junior. Sa tri godine je pošao u dičiji vrtić. Tokom prve godine samo je jednom dobio kašalj i prehladu. Tada je mama dva puta dnevno stavljala u nos rastvor Antiox-a i svakodnevno davala Saši po 3-4 Lifepac Junior-a. Dete je ozdravilo za 2 dana.

 

Maržona Hazratova, 2 godine, Taškent, Uzbekistan (informaciju dala Saodat Abdulajeva)

za_sajt_marzona_hazratova

Sa četiri meseca devojčici je otkrivena cista na mozgu veličine 4 mm. Imala je sledeće probleme: povećan moždani pritisak, povećan mišićni tonus, avitaminoza. Devojčica je stalno tresla glavom i bila je stalno uznemirena. Počela je da prima proizvode Vision 24.12.2005. godine. Dva meseca je uzimala Paks+, Detoks+ i Lajfpak Junior po jednu kapsulu dnevno. Pri ponovnom pregledu 25.02.2006. godine cista nije pronađena. Moždani pritisak se normalizovao. Devojčica raste i razvija se normalno.

                                                                                                                 

 

Nikita Puljajev, 3 godine, Nagarija, Izrael

Dete je, još od šestomesečnog uzrasta, bolovalo od bronhitisa sa asmatičnom komponentom. Lečen je antibioticima; slabo je jeo; prohodao je sa godinu ipo. Od oktobra uzima Lajfpak Junuir stalno. Jesen i zima su prošli bez bronhitisa i prehlada. Dete se dobro razvija umno i fizički, ojačao je i apetit mu je odličan.


Miša Kudrjašov, 2 godine i 10 meseci, Brest, Belorusija (informaciju dala baba L. Gavrilova)

za_sajt_misa_kudrjaskov

Prvi zubi su nikli Miši u 8-om mesecu uz velike bolove. Pojavila su se 4 crna zubića. Dečiji stomatolog je dao dijagnozu: hipoplazija zubne gleđi. Počela sam da dajem unuku Lajfpak Junior po ¼ tablete 2 puta dnevno u toku prve nedelje. Onda je sledeće nedelje uzimao po pola tablete 2 puta dnevno. Posle toga svi zubi su se pojavljivali na vreme, bez bolova, zdravi i beli. Sada Mišenjka zna imena svih BAD Vision linije Klasik Hit. Hvala Dmitriju Burjaku za takve proizvode.

 

Nalja Safarova, 12 godina, Bugarska

Od ranog uzrasta imla je alergiju na citruse i slatku hranu: čokoladu, keks, šećer, med … Čak jedna čokoladna bombona izazivala je temperaturu od 40 0C. Sa 8 godina počela je da uzima proizvodi Vision: Lifepac Junior, Pax, Antiox i Detox. Već 3 godine nema alergiju. Osim toga prestala je da boluje od angine i bronhitisa.