Mamine tajne (VISION čaj za dojilje)

generation_y_mommy_1

Da bi se vreme posvetilo porodici, i da bi se bavila domaćinstvom, karijerom, a pri tom, da divno izgleda, savremenoj ženi su neophodne zalihe vedrine i snage, to jest, vitamina i minerala. S pojavom novog čaja Vision, stvaranje ovih zaliha je postalo jednostavno i prijatno, pošto je ovaj biljni napitak stvoren u skladu sa potrebama ženskog organizma.

 

Mamine tajne


Mame dojilje ukazuju posebnu pažnju kvalitetu svoje ishrane. Sve što u njihovu ishranu ulazi one „dele“ sa svojim mališanom.

U prvim mesecima života, mališi je više od svega potrebna pravilna ishrana, a za njega je idealno majčino mleko. Ono štiti dete od bolesti, pomaže mu da bolje raste i da se razvija, da jača imunitet, utiče na smanjenje alergijskih reakcija, a čak poboljšava i socijalnu adaptaciju.

Što se tiče zdravlja majke, dojenje pomaže da se smanji rizik od depresije posle porođaja. Da bi dojenje bilo apsolutno zdravo za dete i udobno za majku, neophodno je da majka dobija pravilnu i obogaćenu vitaminima ishranu i da se pridržava režima unosa tečnosti u organizam. 

generation_y_mommy_2

„Bakina“ sredstva kao što su čaj sa mlekom ne sadrže neophodnu količinu hranljivih materijas, a i kravlje mleko može da bude jak alergen ukoliko postioji individualna osetljivost na njega.

Stručnjaci Vision DEM4 Laboratorije su stvorili mešavinu biljnog čaja Generation Y Mоmmy koji odgovara svim potrebama dojilja i koji blagotvorno deluje na kvalitet mleka.

U njegovom sastavu je sedam biljaka čija su lekovita svojstva potvrđena pomoću najsavremenijih naučnih metoda. 


Novi čaj nije samo za mame dojilje, to je, praktično univerzalni ženski napitak. Generation Y Mоmmy vraća snagu posle teškog radnog dana, doprinosi bržem oporavku posle preležane bolesti, pojačava imunitet i jača organizam, normalizuje crevnu mikrofloru.

U sastav čaja ulazi morač – efikasan dodatak ishrani dojilja. Plodovi i eterično ulje biljke sprečavaju meteorizmu, ulaze i u sastav tradicionalnog „dečijeg“ sredstva kao što je voda od mirođije. Osim toga, morač poboljšava varenje hrane i pomaže ćelijama da „održavaju“ normalnu težinu, ne dozvoljavajući da se gomilaju suvišni kilogrami.

Drugi sastojak čaja – anis ima protivupalno, antiseptičko, spazmolitičko, anestetičko i laksativno svojstvo. Plodovi anisa povećavaju sekretornu funkciju želudačno-crevnog sistema, smanjuju spazam glatke muskulature creva. Što je najvažnije, utiče na sekreciju mlečnih žlezda i stimuliše motornu funkciju materice.

generation_y_mommy_b

Rooibos (afrički „crveni grm“) od davnina se koristi za spravljanje napitka koji deluje protiv umora, glavobolje, mučnine, gorušice, ima antibakterijska svojstva i jača imuni sistem. Rooibos je bogat gvožđem i njegovom redovnom upotrebom se sprečava nastanak anemije. 

Listovi maline – bogati kalcijumom, cinkom, gvožđem, natrijumom, jodom, sadrže kompleks B vitamina, uključujući pantotensku kiselinu.

Mikroalga spirulina – prava kolekcija vrednih materija i jedna od glavnih izvora prirodnih belančevina. Spirulina sadrži 18 vidova amino-kiselina, bogata je vitaminima i mikroelementima. 

Seme piskavice ima regenerativno dejstvo. Piskavica vraća snagu, sprečava upalne procese. 

Cvetovi hibiskusa su poznati po svojim antiseptičkim svojstvima. Oni podržavaju rad jetre i normalizuju arterijski pritisak.


Biljni čaj Generation Y Mommy – nežna briga o onima koje najviše volimo.