Rezultati za ostale proizvode Vision (QuardActiv, Gel Millenium ...)

Arkadij Reznikov, Moskva, Rusija

Muškarac nerado govori o svojim boljkama, osim ako to nisu rane zadobijene u časnom boju. Ali moj slučaj je poseban. Posle čestih lomova kostiju nogu i mnogo operacija vezanih za to, pojavili su se problemu sa nožnim zglobovima, kirkulacijom i taloženjem soli. Klasični medicinski tretmani davali su samo privremene rezultate. Od podneva noge su mi „odpadale“ od bolova. Zahvaljujući preporuci svojih kolega nabavio sam narukvicu Vision QuardActiv i produžio je sa nekoliko karika da bih je mogao nositi na nozi. Već drugog dana sam primetio da su se bolovi pojavljuju tek oko četiri sata, a dok nisam nosio QuardActiv pojavljivali su se oko dva sata. Posle dvadeset dana već sam mogao da se krećem bez bolova. Sa ovom čudesnom narukvicom na nozi se osećam mnogo samouverenije.


Marija Gedrene, Viljnus, Estonija

Ceo mesec nosim narukvicu QuardActiv ne skidajući je. Za ovo vreme nijednom me nije zabolela glava, ali najvažnije je to da mi se normalizovao pritisak. On je kod mene uvek bio nizak. Umor, takođe nisam osećala. U svakom slučaju osećam se dobro.


Tanja Tkačenko, Minsk, Belorusija

Nosila sam narukvicu QuardActiv praktično stalno sa kratkim prekidima. Za 10-15 minuta kada sam prvi put stavila narukvicu prošla me je glavobolja. Posle 5-7 dana dejstvo narukvice QuardActiv ispoljilo sa na „čišćenju organizma“, a kasnije se regulisao rad debelog creva. Povećanje fizičke aktivnosti i radne sposobnosti nisam osetila. U vremenu kada narukvicu nisam nosila nikakvih neprijatnosti nisam osećala.

Jedanputa sam dala dva dana narukvicu koleginici kod koje je počela prehlada (kašalj, kijavica, glavobolja). Sledećeg dana joj je bilo lakše, prošla je glavobolja i kijavica. Kada je skinula narukvicu glavobolja se povratila.

 

Mihail Matvijenko, Novosibirsk, Rusija

Mogu raći da je za mene glavni rezultat uticaja narukvice QuardActiv pozitivan uticaj na nervni sistem. Postao sam spokojniji, nestale su nervoze i rastrojstva. Rečima je teško opisati, ali probaću: vozim auto, posmatram okolinu, sve je divno, sunce sija, nikakve težine na duši. Ranije sam osećao stalne brige, nespokojstvo u vezi posla i svega drugog. Pošto je stres glavni uzročnih mnogih bolesti, to se nadam da će ovo imati pozitivan uticaj na celokupno moje zdravlje.

Rezultat za suprugu: Muče je česte glavobolje. U sva tri slučaja kada je stavila narukvicu QuardActiv na glavu glavobolja je nestajala.

 

Olga Kapran, Pavlador, Rusija

Oduvek je na moje fizičko stanje umala uticaj promena vremena. Od kako nosim narukvicu QuardActiv zglobovi me više ne bole, iako se vreme menja često (oštra kontinentalna klima). Prestao je da mi pada pritisak (normalan za mene je 90/70, ranije je padao na 70/50-40).

 

Najden Gandžurov, Sofija, Bugarska

U nesrećnom slučaju dobio sam opekotine II stepena na desnoj mišici. Koristio sam Gel Milenijum i Antiox+. Kao rezultat tretiranja sa Gelom Milenijum i Antiox+ rane su nestale bez ikakvih ožiljaka i belega.

 

Neli Zajceva, 40 godina, Podoljsk-Moskovska oblast, Rusija

Izgorela sam ruku prosuvši istopljenu mast. Odmah sam namazala izgorelo mesto na koži Gelom Millenijum. Kroz jedan sat bol je prošla, a plihovi se nisu pojavili uopšte. Kroz nedelju dana izgorela koža se „skinuka“, ostavivši jedva primetni trag. 4-5 puta dnevno sam nanosila Gel Milenijum na izgorelo mesto i tragova praktično nije ostalo.

Proizvodi Vision upotrebljavam godinu dana, nosim džins, koristim kozmetiku Vision. Za to vreme se znatno popravilo opšte stanje, memorija, više me ne muče kijavice. Danas cela moja porodica – muž i dvoje dece koriste BAD Vision.

 

Ždanova Elena Aleksejeva, Krasnojarsk, Rusija

Imala sam opekotine na 5% kože. Radili su mi presađivanje kože. Koristila sam Gel Millenijum. Kao rezultat posle 3 dana „riblja krljušt“ je nestala, za mesec dana koža je postala glatka i meni nije više potrebna plastična operacija.


Elena Malomuž, Rusija

Deset godina znam i koristim čudo-gel Milenijum. On ne usporava već po mom mišljenju zaustavlja proces starenja delova kože na koji ga nanosimo. To je više nego odlično sredstvo za hidrataciju i zaštitu moje kože od agresivnih uticaja okruženja. On ne stimuliše već normalizuje procese u koži.

 

Larisa Čebikina, 55 godina, Toljati, Rusija

Od slučajno prosute vrele kafe 6. juna 2007. godina dobila sam na ruci opekotine II i III stepena. Odmah sam opekotine obradila sa Gelom Milenijum posle čega se bol smirio. Svakodnevno sam uzimala Bad Vision Antiox+, Hromvital+ i Detox+. Produžila sam da obrađujem ruku Gelom Milenijum pomešanim sa Antiox-om+. Stavljala sam na opečeno mesto i narulkvicu QuardActive. Kroz 10 dana od opekotina su ostali samo mali tragovi. Za mene, hirurga u penziji, to je još jedan dokaz da su proizvodi Vision jedinstveni.

 

Tatjana Zubakova, 18 godina, Čita, Rusija

Tatjana je imala je operaciju na srcu. Kasnije smo postoperacioni ožiljak tretirali sa Gel-om Millenijum što je dovelo da smanjenja ožiljka i regeneracije kože.

 

Dmitrij Levit, 32 godine, Izrael

Tokom 4 godine imao je mukle bolove u nogama. Posle planinarenja ili fizičkih napora pojavljivali su se oštri bolovi u kolenima. Poslednje godine stanje se pogoršalo, desna noga se gotovo nije savijala u kolenu, veoma je teško hodao, stajati je mogao samo pridržavajući se na nešto. Prošao je mnoga medicinska ispitivanja koja ništa nisu pokazala, dijagnoza nije ustanovljena. Počeo je da nosi narukvicu QuardAktiv. Posle 4 dana nestali su oštri bolovi u kolenima. Za dve nedelje nestala je težina, počeo je mnogo lakše da hoda, kasnije je čak počeo i lagano da trči.